lauantai 4. syyskuuta 2010

Yksin Jeesus

Rakas Lähimmäiseni, herään kello neljä uuteen aamuun. On aina suuri kiitoksenaihe, että saa herätä terveenä. Herra on varjellut! Mies nukkuu onnellista miehenunta, kun katson aamun lämpötilan 6.7. astetta. Raikas syyskuun aamu sarastaa jo. Yksi iso tähti loistaa eteläntaivaalla, lieneekö se betlehemintähti?!

Martti Lutherin Mannaa Jumalan lapsille antaa tänään hyvän sanan, liitän sen tähän kokonaan, että Sinäkin, ystävä sen voit lukea: Gal.5:6 ”Kristuksessa Jeesuksessa on yhdentekevää, onko ihminen ympärileikattu vai ei. Ainoa tärkeä on rakkautena vaikuttava usko.” Jos tahdot oikein uskoa Kristukseen ja todella omistaa hänet, sinun täytyy heittää sikseen kaikki teot, joilla aiot lähestyä Jumalaa ja kelvata hänelle. Ne ovat pauloja, jotka erottavat sinut Kristuksesta ja Jumalasta. Jumalalle eivät kelpaa mitkään muut kuin Kristuksen teot. Sinun on sallittava niiden ajaa asiasi Jumalan edessä, etkä saa tehdä mitään muuta kuin uskoa, että Kristus tekee tekonsa sinun edestäsi ja asettaa ne Jumalan eteen. Uskoa lukuun ottamatta meidän on osoitettava kaikki tekomme lähimmäiseemme. Jumala ei vaadi meiltä itselleen mitään muita tekoja kuin sen, että Kristuksen kautta uskomme häneen. Se riittää hänelle, sillä siten annamme hänelle hänen kunniansa ja tunnustamme hänet armolliseksi, laupiaaksi, viisaaksi ja totiseksi.
Älä sitten enää murehdi mistään muusta kuin siitä, että teet lähimmäisellesi niin kuin Kristus on tehnyt sinulle; annat kaikkien tekojesi ja koko elämäsi koitua lähimmäisesi eduksi ja hyödyksi. Etsi köyhiä ja sairaita ja kaikenlaisia kurjia, auta heitä ja anna koko elämäsi olla voimiesi mukaan tarvitsevien hyödyksi. Pakene kuin perkelettä sitä, joka muistuttelee mieleesi muita tekoja.”

Saatatko sitä selvemmin sanoa. Yksin Jeesus! Hän on meidät sovittanut Jumalalle kelpaaviksi.Jeesus on meidän pelastajamme. Hän rakasti meitä kuolemaan asti, voitti kuoleman ja Hänen työnsä tähden me saamme elää Jumalan lapsina ja perimme iankaikkisen elämän. Jeesus rakkaudessaan lähettää meidät lähimmäisen avuksi. Se on Jumalan teko. Kiitetään Jumalaa!

Tänä aamuna, 4.9.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hei Mummi!
Jaksat nousta kovin aikaisin! Itse olen iltavalvoja.
Eilen kirjoitit lopunajoista. Kirjoittamasi Raamatunkohta on aika pelottava myös,...teidät viedään maaherrain eteen... Ei voi muuta kuin rukoilla että on siinä joukossa joka pääsee perille asti! Ja kaikki omat läheiset kanssa.
Kiitos kirjoituksistasi. Kun luen tekstejäsi saan annoksen Jumalan sanaa ko. päivään. Viimeksi kun vastasit minulle, lupasit rukoilla puolestani. Kiitän suuresti siitä!!
Terveisin Kirsti 2.

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, minä pelkäsin myös uskoni alussa Jeesuksen paluuta. Jumala näytti minulle näyn: Varoitustaulun, jossa oli teksti: Ilm.6:16. Pelästyin kovasti, mutta Herra antoi rakkautensa vaikuttaa niin, että Jeesuksen tulo on Jumalan tahto ja minulta lähti pelko. Rukoilen, että Jeesus tulisi pian, ja rukoilen, että ihmiset ymmärtäisivät Jumalan armon. Kiitetään! Ole siunattu, Kirsti! Mummi

pau kirjoitti...

Olet kirjoittanut saman Lutherin tekstin sivuillesi, kuin minäkin :) Minustakin se on puhutteleva.
Olet rukouksissani, kuten asia, josta olemme puhuneet.
Siunattua päivää sinulle ja rakkaillesi. Muistathan minua rukouksin, tarvitsen esirukousta.

mummi kirjoitti...

Paula rakas, muistan Sinua rukouksissani joka päivä, olethan lukijani. Tämä omien tekojen tekeminen on varmaan useimmille stressin aihe. Jumalalle kelpaa vain Jeesuksen työ ja me saamme kulkea Jeesuksen askelissa Pyhän Hengen johdatuksessa. Kessan meiltä kysytään: Tunnetko sinä Jeesuksen? Vain Jeesus voi meidät pelastaa! Kiitos Paula! Mummi