tiistai 14. syyskuuta 2010

Sinun turvasi

Rakas Lähimmäiseni, viidennen Mooseksen kirjan luvussa 33, Mooseksen siunaus, on meille kaikille tärkeä jae: ” Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret.”

Tapani Suonto puhui eilen illalla koskettavasti ajasta, jossa elämme. Hän sanoi, että näiden päivien käsikirjoitus on luettavissa Raamatun sivuilta. Jeesuksen paluu on lähellä. Pahuus lisääntyy ja tulee vaikeita aikoja. Ajan merkit ovat edessämme. Meille, jotka panemme toivomme Jumalaan, sanotaan, että nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne aika on lähellä.

Mutta kuinka on niiden laita, jotka eivät tunne Jeesusta? Menehtyvätkö he peljätessään, mikä maan piiriä kohtaa? Rukoillaan suurena rintamana, kaikki uskovat yhdessä, että Jumala sytyttää Hengen tulet, tähän rakkaaseen Suomen maahamme, että kaikki suomalaiset löytävät Vapahtajansa ja turvansa Jumalassa. Rukoillaan maamme päättäjien puolesta, että Jumalan tulet syttyisivät heidän keskuudessaan ensin ja että ne leviäisivät sitten koko kansan keskuuteen. Erityisesti muista, Isä, kansamme lapsia, nuoria ja vanhuksia!

Jumala on luvannut olla kanssamme kaikki päivät maailman loppuun asti. Sen tähden me tiedämme, että ”vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat” meidän ”turvamme on ikiaikojen Jumala ja meitä kannattavat iankaikkiset käsivarret.”

Taivaallisen Isän eteen saamme kantaa kaikki rakkaamme joka päivä ja kertoa omin sanoin Hänelle ilomme ja surumme. Hän ”ilolla iloitsee”, kun Hänen kasvojensa eteen tulemme siunattaviksi. Käytetään tätä Jumalan lasten etuoikeutta runsaasti, sillä Isällä on hyvä tahto meitä kohtaan. Herra siunatkoon Sinua, Lähimmäiseni, Pyhällä läsnäolollaan!

Tänä aamuna, 14.9.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Airi! Ihan samaa mietin yöllä "nostakaa päänne". Pelko lamauttaa ja painaa pään alas. Pää pystyyn ja eläkäämme siunattuina ja siunausta levittäen tämä päivä, kun vielä on armon aika. Ollaan kuulolla, mitä Herra meitä tänään kehottaa tekemään, esim. keihin ja millä tavoin ottamaan yhteyttä. Meillä on aina vain tämä päivä ja tämä hetki. Terv. Anna-Liisa

mummi kirjoitti...

Rakas Annaa-Liisa hyvin olet ajatellut. Kukas Kristuksesta todistaa, jos me Jeesuksen seuraajat olemme hiljaa. Eletään tämä päivä Jumalalle! Kiitos Sinulle! Mimmi

Kirsti kirjoitti...

Ihana siunaus!
Jos päättäjät heräisivät,koko kansa haluaisi samaa.
Presidentin puolestakin uskovan tulisi rukoilla,siunata päivittäin.
Vanhassa liitossa,kun kuningas teki oikein, niin kansa teki myös.
Kun kuningas teki väärin,samoin teki kansa.
Todella tärkeä se Mooseksen siunaus!
Mummi,ihana blogi,ihanaa Jumalan sanaa!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, niin on tärkeätä rukoilla kaiken esivallan puolesta ja sen kaupungin puolesta, missä asuu. Yritän kerjoittaa Sinulle sen viestin,joka on Katariinalle, välitä Sinä se hänelle. Minun koneeni ei lähetä viestiä Katariinalle, eikö ole outoa. Siunausta koko perheelle! Mummi