maanantai 29. marraskuuta 2010

Jeesus saapuu

Rakas Lähimmäiseni, pitkästä aikaa olen saanut nukkua koko yön. On tullut luottamus Jumalan mahdollisuuksiin! Saamme vielä jonain päivänä elää yhdessä mieheni kanssa omassa kodissamme. Kiitos Jumala, että Sinulle on kaikki mahdollista!

Ulkona on paukkuva pakkanen. Mittarimme näytti kello kuusi -21,1. Tuleekohan tästä talvesta vielä ankarampi kuin viime talvesta? Herra armahda meitä. Anna meidän selvitä lumesta ja pakkasesta!

Eilen olemme saaneet laulaa Hoosiannaa, Jeesus auta, Jeesus armahda! On alkanut adventin aika. Odotamme Jeesuksen syntymäpäivää kokonaisen kuukauden. Anna Isä meille se armo, että odotamme sitä Jeesuksen kanssa. Iloitaan siitä, että Jeesus valmistaa meitä ymmärtämään sen suuren rakkauden, joka Hänellä on jokaista ihmistä kohtaan. Iloitaan siitä, että Jeesus valmistaa meitä, jotka Hänet tunnemme, kertomaan ystävillemme ja rakkaillemme Jeesuksesta, tiestä, totuudesta ja elämästä tätä elämäämme varten. Iloitaan siitä, että Isä ja pyhä Henki on kanssamme tässä odotuksessa ja meillä on kaikki Jumalan mahdollisuudet nähdä lähimmäisemme ja auttaa heitä elämään joulujuhlansa Jeesuksen, joulun Herran kanssa. Auta ja armahda meitä, Jeesus!

”Avaja porttis, ovesi, käy Herraas vastaan nöyrästi, kun itse taivaan kuningas sun tahtoo olla vierahas. Suo ilovirtes kaikua, on siitä riemu taivaassa. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Hyvyyden Jeesus myötään tuo ja kaiken armon meille suo. Kruununsa on vanhurskaus ja valtikkansa laupeus. Hän tuskat tuimat sammuttaa, vaivoista meidät vapahtaa. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Autuas kansa kaupunki, kun Jeesus saapuu Herraksi. On siellä rauha, rakkaus ja uusi toivo, uskallus. Hän tullessansa armon tuo ja avun neuvoillansa suo. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Avaja porttis ovesi, valmista hälle itsesi. Sun lamppus olkoon palava ja valvo, Herraas odota. Hän saapuu riemusaatossaan ja sinut kruunaa armollaan. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Käy Herra Jeesus luokseni, tee sydämeeni majasi. Se täytä, Jeesus armolla ja asu aina minussa. Taivaaseen minut johdata, kanssasi anna riemuita. Jo kohta Herra saapuukin. Niin, aamen, Jeesus rakkahin. Virsi 2.

Tänä aamuna, 29.11.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa,että olet saanut nukuttua.
Ulkona on kyllä tavanomaista kylmempää vuoden aikaan nähden.Kumpa kovimmat pakkaset hellittäisivät.
Hyvää joulun odotusta ja Jeesuksen hellyyttä♥Rakkain terveisin.Kata

mummi kirjoitti...

Kata rakas, kiitos tervehdyksestäsi. Sinä ja jani olette jatkuvasti rukouksissani. Hyvää joulunodousta Teillekin ja koko perhekunnalle. NYt jo vähän pakkamem hellittää, iloitaan kunnon talvesta! Mummi

Toyin O. kirjoitti...

Nice looking blog.

mummi kirjoitti...

Rakas Toyin.O, lähetit viestissi nimipäivänäni, Kiitos siitä. Ymmärrän sanasi, mutta en osaa vastata englanniksi. Kiva kun pidit blogistani! Herra Sinua siunatkoon! Mummi