tiistai 19. huhtikuuta 2011

Elämän ihme

Rakas Lähimmäiseni, Tänään muistuu mieleeni iso ihme, jonka Jumala teki ystäväperheessä. Perheen tyttärellä todettiin mammogrefiakuvassa 2-3 asteen kasvain rinnassa. Lääkäri halusi lähettää hänet kiireellisenä leikkaukseen. Äiti itki korvaani suruaan puhelimessa. Menin hänen luokseen. Rukoilimme ja pyysimme: ”Ota, Jumala, pois se kasvain, koska Sinulla on valta ja voima.” Muutaman päivän kuluttua tytär pääsi sairaalaan. Leikkaussalissa lääkärit etsivät kasvainta turhaan. Sitä ei ollut missään. Tytär pääsi pois sairaalasta. Olin äidin luona kiittämässä hyvää Jumalaa, kun perheen isä tuli kotiin. Hän istahti tuoliin ja sanoi: ”Ihmeiden aika ei ole ohi!” Isäkin yhtyi kiitosrukoukseen, koska Jumala oli voimallisesti koskettanut heidän tytärtään.

Tänään elämme ihmeen keskellä. Jumala luo uutta! Mustasta kylmästä maasta nousee uusia ja uusia värikkäitä kukkia kevätpenkkeihin. Eilen tulivat krookukset. Sinivuokoista olen iloinnut jo monta päivää. Kiitos Jumalalle elämän ihmeistä!

Kun Jumala koskettaa, herää ihminenkin uuteen elämään. Jeesus on elämän leipä ja elämän vesi. Joka juo sitä vettä ja syö sen leivän, hänestä tulee sen elämän lähde, joka virtaa iankaikkiseen elämään. Nyt elämme piinaviikkoa, Jeesuksen kärsimysviikkoa. Kiitetään Jeesusta tästä ihmeestä, uudesta elämästä, jonka Hän antaa jokaiselle, joka Hänen tykönsä tulee syntejään katuen. Jumalan suurin ihme tapahtuu aina, kun ihminen löytää Vapahtajansa! Kiitetään tänäänkin tästä ihmeestä, me, jotka olemme sen kokeneet elämässämme ja elämme siitä. Rukoillaan, että jokainen nyt elävä ihminen tänään löytäisi Vapahtajansa! Aamen.

Tänä aamuna, 19.4.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: