keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Jumala auttaa!

Rakas Lähimmäiseni, herään virkeänä uuteen aamuun. Kiitollisuus hyvää Jumalaa kohtaan puhkeaa ylistykseen. Miehelläni on kaikki hyvin, hän on terve, saan nähdä hänet, kun Isä kutsuu minut tästä elämästä!

Kun avaan ulko-oven, vastassani on raikas pakkasaamu. Sinivuokot ovat sulkeneet silmänsä ja lumikellot ovat lakanneet soittamasta. Pakkanen on ne pelästyttänyt. Alppiruusujen lehdet roikkuvat hiirennahkoina. Luonto elää, kasvit suojautuvat pakkaselta.

Tänä aamuna muistuu mieleeni päivä, jolloin Jumala hoiti mieheni jalat kuntoon lonkkaleikkauksen jälkeen. Toinen jalka oli 2 senttiä pitempi. Kävely oli vaikeaa, selkä kipeytyi, kenkään sovitettiin koroketta, mutta se oli hankala. Olin kuullut, että Jumala on kasvattanut jalkaa rukouksen jälkeen. Sanoin miehelleni: ”Panepa jalkasi tuohon rahille, niin kysytään Herralta, haluaako Hän auttaa Sinua.” Rukoilimme: Rakas Jumala, hoida Sinä nuo jalat kuntoon. Sinulla on valta ja voima!” Jotain tapahtui, sen tietää yksin Jumala. Mieheni meni lattialle pitkäkseen. Panimme kirjan jalkojen päälle. Kirja oli ihan suorassa, ihme oli tapahtunut! Kiitimme Hyvää Jumalaa, Hän toimii, kun Häntä avuksi huudamme! Sen jälkeen kävely oli niin vakaata, kuin vanhan miehen kävely voi olla, eikä selkä kipeytynyt. Kiitos Jumalalle!

Rakas, Kaikkivaltias Jumala, anna meidän nähdä pyhyytesi ja voimasi tänä päivänä, kun Sanaasi tutkimme ja käymme eteesi rukoukseen. Auta meitä, kun Sinulta apua pyydämme. Ole ylistetty ylösnoussut Vapahtajamme, ole ylistetty Pyhä Henki, Ole ylistetty, meitä äärettömästi rakastava, Pyhä Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 27.4.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: