maanantai 4. huhtikuuta 2011

Jumalan lapseksi

Sitten Jumala näytti niin suuren ihmeen, ettei miehelläni ollut enää selityksiä. Olin sairastanut pahaa allergista astmaa monta kuukautta. En voinut nukkua omassa sängyssäni, koska jatkuva yskänärsytys esti nukkumisen. Mieheni osti hyvän lepotuolin, jossa nukuin yöni.

Meillä oli seurakunnassa Sanan- ja rukouksen ilta, johon Nokialta tuli kanttori vieraaksi puhujaksi. Minulla oli tuossa illassa todistuspuheenvuoro, mutta vahva hajuvesien tuoksu häiritsi kovasti hengitystäni. Minun oli otettava kaksi Atrovent-suihketta, voidakseni pitää puheeni. Vierailija kertoi rukoilleensa koko puheeni ajan: ”Paranna, Jumala, tuo ihminen.”

Kun ilta oli lopuillaan, istuin ystäväni kanssa rukoilemassa, kun vierailija tuli pyytämään minua: ”Tule Sinäkin, niin rukoilen, että Jumala parantaisi tuon astmasi.” ”Minä en pyydä mitään, mutta Jumala saa tehdä minulle niin kuin Hän tahtoo”, vastasin, koska uskoin, että astma oli eläketautini. Minulle oli tutkimusten jälkeen sanottu, että se on allerginen astma, joka ei parane.

Kun mies nosti kätensä rukoukseen, en kuullut mitä hän sanoi, vaan lensin kirkon lattialle ja olin alkanut nauraa niin kuuluvasti, että kirkko raikui. Pyhä Henki hoiti minua siinä parantavalla voimallaan ihmisten ihmetellessä. Kun nousin lattialta, näin, että ihmiset olivat kauhuissaan. Olin ollut savea Jumalan vahvoissa käsissä! Hän antoi uuden voiman, Hän paransi ja uudisti minut käyttöönsä. Kiitin Jumalaa, sillä hengitin täysin terveillä keuhkoilla. Jokainen solu minussa kiitti Jumalaa vapaudesta, joka sisälläni oli. Kun menin kotiin, mieheni oli jo nukkumassa. Menin hänen viereensä omaan sänkyyni ja nukuin rauhassa koko yön. Aamulla heräsin siihen, että hän ravisteli minua. Peloissaan hän kyseli: ”Mitä sinulle on tapahtunut? Kerroin, että Jumala paransi minut, astmani on poissa! Tämä riitti! Mieheni tuli kanssani rukoukseen. Hän löysi Vapahtajansa. Siitä lähtien saimme joka aamu jättää yhdessä kaikki rakkaamme ja kaikki asiamme Isän käteen viidentoista vuoden ajan. Jeesus yhdisti meidät Jumalan mielen mukaiseen liittoon. Ylistys Jumalalle!

Tänä aamuna, 4.4.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Mummi..Halleluja!
Kiitos Herralle että Hän voi parantaa tahtonsa mukaan!
Hänen on voima ja valta ja viisaus.
Viime yönä koin Jumalan puhuvan minulle..olen kovin arka vielä sanomaan että "Jumala puhui minulle" mutta ei se tuntunut tulevan minun omasta lihastanikaan. "Minä olen Herra sinun Jumalasi. Lapseni, älä nuku, ole rohkea, tee työtä. Minä vastaan sinulle.
Se tuntui kuin olisin hengästynyt jotenkin..sydän hakkasi ja ihmettelin!Käännyin vuoteellani ja sain ikäänkuin kehotuksen lukea Matt. 24. Ja Jumalan vastaus oli siellä!Olin kipuillut tämän maailman eksytyksen kanssa, erästä "enkelinaista" ajatellen ja Jumala näki ahdistukseni ja varmisti ajatukseni oikeaksi.
Meillä on Suuri Jumala joka näkee salatuimmatkin ajatukset ja syvälle sydämeen.
Siunauksien päivää sinulle Mummi!
Taivas itkee ja tekee kevättä..
t.mamma

mummi kirjoitti...

Rakas mamma, sait Jumalalta rohkaisun! Iloitse siitä ja kiitä siitä! Jumala puhuu meille, kun hiljennymme kuuntelemaan. Hän lähettää ja ohjaa niin, että ihmettelemme. Matteus 24 on Jumalan puhetta nykyajalle. Meidän kaikkien pitäisi siitä oppia. Ole siunattu, rakas ystävä, ole rohkea ja tee työtä! mummi