tiistai 26. huhtikuuta 2011

Martan ja Marian kodissa

Rakas Lähimmäiseni, kun heräsin toisen pääsiäispäivän aamuna, mielessäni oli Jeesuksen vierailu Martan ja Marian kodissa. Olinko nähnyt unta, vai muutenko edessäni oli tuo rakkaudellinen yhteys, joka vallitsi Jeesuksen kohdatessa rakkaat ystävänsä Martan, Marian ja Lasaruksen?

Huomasin, että minäkin sain kokea pääsiäisvierailullani Jeesuksen läsnäolon tuoksua. Ystävä lähti miehensä kanssa siskonsa perheeseen vierailulle. Sisarukset päättivät kutsua minutkin viettämään kanssaan pääsiäisjuhlaa. Iloitsin rakkaudellisesta ilmapiiristä kodikkaassa maalaistalossa, hyvistä aterioista ja Vapahtajamme ylösnousemuksen riemusta ja ehtoollisesta Varkauden kauniissa kirkossa. Iloitsin siitä, että Jeesus on antanut ystävilleni uskon, joka vaikuttaa rakkautena lähimmäiseen. Sain olla tuon rakkauden kohde. Kiitos Teille ikimuistoisesta lomasta, Annikki ja Seppo, Tuulikki ja Tapio!

Näinä päivinä mieheni kuoleman jälkeen olen iloinnut siitä, että meidän seurakunnasamme todella näkyy ja tuntuu rakkautena vaikuttava usko. Se on yksi Jeesuksen rakkauden vaikuttama ihme! Olen nähnyt, että surevasta huolehditaan. Olen nähnyt, että kärsivistä lähimmäisistä huolehditaan. Hengellisen musiikin toivekonsertti Radio Vaasassa tuotti taas sievoisen summan äkilliseen hätään joutuneille lähimmäisillemme. Kiitos Teille rakkaat ihmiset, jotka annatte omastanne!

Rakas Jumala, kiitos Jeesuksen ristintyöstä ja kuoleman voitosta, jotka saimme elää taas uudelleen! Kiitos, Jumala, seurakuntayhteydestä keskellämme, kiitos ystävistä, kiitos kaikista rakkaistamme! Kiitos kauniista keväisistä päivistä ja kukkasista, jotka nousevat mustasta maasta. Ole ylistetty maan ja taivaan Luoja! Aamen

Tänä aamuna, 26.4.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Olen iloinen puolestasi ja niistä ystävistäsi jotka rakkaudella ottivat sinut seuraansa.
Kiitos Taivaan Isälle.
Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle!

Unknown kirjoitti...

...ja kiitos Airi-mummille näistä lämmittävistä ja ihanista kirjoituksista, joista tulee aina hyvä mieli.
Toivon sinulle voimia edelleenkin toimia Jeesuksen viestintuojana meille lukijoille.
Siunatkoon Jeesus sinua!

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua Jumalan kevättä Sinulle Mummi!
t.mamma

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, Sylvi, Hellevi ja mamma! Kiitos kannustuksesta, kiitos, että luette tekstejäni. Herra pukee sanoiksi sanottavani. Hänelle kuuluu kiitos ja kunnia. Isä hoitakoon jokaista lukijaani! Mummi