perjantai 8. huhtikuuta 2011

Jeesus Kristus, Elämän Leipä

Rakas Lähimmäiseni, kun Jeesus Kristus, Elämän Leipä, on meidän sydämemme Herra, me elämme ihmeen keskellä. Meidän sydämessämme vallitsee rauha. Elämme sovussa taivaan ja maan Luojan kanssa. Pyhä Henki kaitsee meitä, että pysymme oikealla tiellä. Taivaallinen Isämme rakastaa meitä, Hän kuulee meitä ja vastaa meille. Jumala lupaa, että Hän pitää meistä huolen ja ottaa meidät luokseen tämän elämän jälkeen. Jeesuksen lupaus: ”Minä olen elämän leipä, joka tulee minun luokseni, ei koskaan ole nälissään, ja joka uskoo minuun, ei enää koskaan ole janoissaan”, on totta meidän elämässämme.

Suuresta Jumalan ihmeestä luimme viime sunnuntain teksteissä: 2 Mooses. 16: 11-19,31,35, jossa kerrotaan siitä, kuinka Jumala ruokki mannalla Israelin kansaa erämaavaelluksella. Jokaisen piti kerätä mannaa yhden päivän tarpeensa niin, että hän tuli ravituksi. Mekin tulemme ravituiksi Elämän Leivästä vain päiväksi kerrallaan, sillä ”Joka päivä on armo uus.” Kohdataan Jeesus joka aamu ennen arkeen lähtöä!

Jumala opettaa meitä elämään hetken kerrallaan. Se on avain meidän jaksamiseemme. Hän sanoo meille Sanassa: Matteus 6:34: ”Älkää siis huolehtiko huomisesta päivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittää sen omat murheet.” Eilisestäkään meidän ei tarvitse murehtia sillä: ”eilinen on mennyt, huomisesta emme tiedä, mutta tänään auttaa Herra”.

Rakas Jumala, opeta meitä elämään tässä hetkessä Sinun yhteydessäsi ja Jeesuksen armon varassa. Opeta meitä muistamaan, että kaikki Jeesuksen omat ovat Sinun silmäteriäsi, joista Sinä pidät huolen. Sinä johdatat ja korjaat meidän virheemme, kun tuomme ne Sinulle ja luotamme voimaasi. Ole ylistetty Kaikkivaltias Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 8.4.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: