sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

"Jumalalle on kaikki mahdollista"

Rakas Lähimmäiseni, kirjaan Sinulle "Sanan ajasta" tärkeät tiedot tälle lepopäivälle: "Jos te noudatatte lain kuningaskäskyä niin kuin se Raamatussa on: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi", te teette oikein. Mutta jos te erottelette ihmisiä, te teette syntiä, ja laki osoittaa teidät rikkojiksi. Sillä se, joka muuten kaikessa noudattaa lakia mutta rikkoo sitä yhdessä kohdassa, on syypää kaikilta kohdin." Jaak. 2:8-13.

Tässä näemme meidän mahdottomuutemme. Olemme syntisiä jokainen. Mutta Jumala lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen meidän avuksemme. Vapauteen Hän meidät vapautti. Psalminkohdista selviää, että apu tulee Jumalalta. "Jokainen, joka huutaa Herraa avuksi pelastuu." Evankeliumin osuudessa Jeesuksen viimeinen lause sanoo pelastuksestamme totuuden, joka on hyvä pitää mielessä: "Ihmisille se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle; sillä Jumalalle on kaikki mahdollista."

Tässä "Sanan ajan" muut tärkeät tiedot: Ps. 28:1-2, 6-9:1; Sam. 15:22-26; Mark. 10:17-27. Liturginen väri vihreä. Kaksi kynttilää. Virsi 323.

Rakas Jumala, anna meidän hiljentyä Sanasi ääressä ja puhu meille Pyhän Hengen kautta. Johdata meidät jumalanpalvelukseen ja saamaan ehtoollisella syntimme anteeksi. Sinä Jeesus tulit, että me pääsisimme irti syyllisyydestä ja kaikesta pahasta. Me kiitämme Sinua Kolmiyhteinen Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 31.7.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hei mummo!
Tänään on sunnutai ja lähdemme Jumalanpalvelukseen, Carolin kirkkoon.
meillä on Jumalanpalvelukset klo. 14.00.

Siunattua pyhää sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, siunattu olkoon kirkkohetkenne ja Jeesuksen kosketus ehtoollisella. Mummi