maanantai 18. heinäkuuta 2011

"Kristuksessa Jeesuksessa"

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello puoli neljä, korvissani ovat sanat: "Nyt ei siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat."

Ilo täytti sydämeni, Pyhä Henki muistutti siitä lahjasta, jonka Jeesus Vapahtajani on minulle ja Sinulle Golgatan ristillä valmistanut! Kun menimme eilen illalla messuun, meidät toivotettiin tervetulleiksi jotenkin näin: "Tervetuloa kaikki syntiset Vapahtajan armoaterialle!" Tuo tervetulotoivotus herätti todella meidät enemmän ja vähemmän onnistuneet kirkkovieraat. Ahnaasti luimme yhdessä synnintunnustuksen tietäen, että tarvitsemme armahduksen. Ja kun synninpäästön sanat sitten tulivat, sydän täyttyi rauhalla ja ilolla. Yhteys oli rikkumaton, kun me kaikki armon kerjäläiset polvistuimme ehtoollipöytään. Kiitos Pyhän Hengen ja kiitos Kolmiyhteisen Jumalan!

Eilisen sunnuntain aihe oli "Armahtakaa". Niinpä päivän teksteistä löytyy yksi helmi, jota Ari-pastorikin meihin käytti: 2 Samuel 12: 1-10. Daavid oli tehnyt suuren synnin ja Jumala lähetti Naatanin kertomaan sen Daavidille. Hän kertoi rikkaasta ja köyhästä miehestä. Rikas mies otti köyhän ainoan karitsan ja valmisti siitä ruokaa vieraalleen. Silloin Daavid vihastui: "Niin totta kuin Herra elää, mies joka tämän on tehnyt, on kuoleman oma." Mutta Naatan sanoi Daavidille: "Sinä olet se mies." Voimme kuvitella miltä Daavidista tuntui, mutta hänellä oli nöyrä sydän. Hän tunnusti heti, että hän on tehnyt syntiä Herraa vastaan. Ja Naatan sanoi Daavidille: "Niin on myös Herra antanut sinun syntisi anteeksi; sinä et kuole."

Rakas Jumala, kiitos Sinulle niin suuresta ja kalliista armosta, jota meitä kohtaan jatkuvasti osoitat. Anna, Isä, meille se armo, että mekin armahdamme toisiamme ja rakastamme toisiamme niinkuin Sinä meitä rakastat. Aamen.

Tänä aamuna, 18.7.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hei mummo!
Niin kyllä me saamme iloita kun syntimme annetaan anteekisi.
rukoukseen sanon vain Aammen
Kaikkea hyvää sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, sinulle myös suotuisia kesäpäiviä! Jeesus on parhain ystävämme, Häneen saamme turvata joka päivä. Kaikille yksinäisille ja ahdistuneille Jeesus on elintärkeä ystävä. Mummi