keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

"Minä olen tie, totuus ja elämä"

Kun herään kello neljä, kuulen Jeesuksen sanat: "Minä olen tie totuus ja elämä." Ilo täyttää sydämen, Jeesus on kanssani kun herään. Hän on kanssani nukkuessani ja valveilla ollessani, vaikka olen näin vanha mummi. Hänelle me kaikki olemme yhtä rakkaita.

Jokainen Jeesuksen seuraaja tietää, mitä tuo Vapahtajan sana tarkoittaa: "Hänessä me elämme liikumme ja olemme." Ap.17:28. On suloista tietää olevansa maailman parhaimmissa käsissä, Kolmiyhteisen Jumalan hoidossa, ja tietää, että sydämeen on kirjoitettu elämän Sana.

Tuo sana totuus, on vaikea kohdata. Jos Pyhä Henki ei ole selvitysmiehenä, voimme kääntyä vastustamaan totuutta. Mieleeni jäi Daavidin ja Natanaelin kohtaaminen. "Sinä olet se mies!" sanoi Natanael Daavidille. Oli vaikea paikka kohdata tuo sana, kun tuli juuri tuomittua kuolemaan tuollainen väärintekijä. Pyhä Henki asui Daavidin sydämessä ja Hän auttoi miehen nöyrtymään ja tunnustamaan syntinsä ja syyllisyytensä Jumalan edessä. Kun Jeesus paljastaa totuuden meistä, rukoillaan, että Pyhä Henki vahvistaa meitä tekemään parannuksen, että pysymme Hänessä, Kristuksessa Jeesuksessa, joka pitää meidät oikealla tiellä ja totuudessa ja vie meidät kerran iankaikkiseen elämään.

Rakas Jumala, Sinä olet kaikkia ihmisiä rakastava Jumala, kuule, kun rukoilemme, että kaikki me Jeesuksen seuraajat, kaikki rakkaamme ja kaikki me suomalaiset herkistyisimme kuulemaan totuuden itsestämme. Anne meille se armo, että valitsemme elämän Vapahtajan yhteydessä. Vapauteen Kristus meidät vapauttaa ja Pyhä Henki pitää meidät Jeesus-tiellä koko elämämme ajan. Kiitos Poikasi armotyöstä, joka on kantanut meidät Sinun syliisi, Taivaallinen Isämme. Aamen.

Tänä aamuna, 27.7.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta ja totuudellisesta sanasta tänä aamuna. Jeesuksessa meillä on kaikki, mitä tarvitsemme. Siunausta päiviisi mummi!
t. Hellevi

sylvi kirjoitti...

Näin on. Hyvää ja sinattua keskiviikkoa!keskiviikkoa

mummi kirjoitti...

Rakas Hellevi, iloitsen siitä, että meillä on Jeesus.Hän on todella meille kaikki. Hänen Siunaustaan Teidänkin elämään, rukoilee Mummi

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi. Herra kanssasi siellä lahden takana. Mummi