maanantai 19. joulukuuta 2011

Jeesus, meidän armahtajamme.

Rakas Lähimmäiseni, jouluviikko on alkanut. On ollut uudenlainen odotus, kun mieheni ei ole ollut kanssani jouluvalmisteluissa. Jonain päivänä ikävä purkautuu itkuksi yksinäisenä hetkenä, vaikka tieto siitä, että Teuvo on turvallisessti Jumalan käsissä, on lohtuni joka päivä. Olen käynyt haudalla usein sytyttämässä kynttilän. Sinne jätimme hänet, siellä on hyvä jättää jäähyväisiä yhä uudestaan.

Päivän sana Sanan ajassa kuuluu näin: "Me haluamme jättäytyä Herran käsiin, emme ihmisten, sillä niin kuin on hänen valtansa suuri, niin on myös hänen armonsa." Sir.2:18.

Jumalalla on kaikki valta. Jumalan syli on suuri ja turvallinen. Meidän Jumalan lasten turva on Jeesuksen armo, jonka ihmiseksi syntynyt Vahtajamme tuli meille valmistamaan Golgatan ristillä. Jeesuksessa Kristuksessa on elämämme salaisuus, turvapaikkamme jokaisena päivänä. Hän on meidät nineltä kutsunut. Hän on meidän armahtajamme, meidän parantajamme ja meidän elämämme. Kiitetään ja ylistetään tänään jouluviikon alkaessa Häntä, Jeesusta, ihmiseksi syntynyttä, Vaphtajaamme!

"Avaja porttis ovesi, valmista hälle itsesi. Sun lamppus olkoon palava ja valvo, Herraas odota. Hän saapuu reimusaatossaan ja sinut kruunaa armollaan. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen." Virsi 2:4.

Tänä aamuna,19.12.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua viikkoa sinullekin hyvä mummi. Eksyin blogiisi ihan sattumalta, vaikka tiedämmekin mitä ne sattumat ovat. Ihanaa kirjoitusta! Olkoon viikkosi hyvä! Siunausta, toivoo toinen blokkaaja-sisar.

sylvi kirjoitti...

Varmasti tuntuu oudolta kun ei enään ole kumppania vieressä joulua viettämäss.
Ystäviä on kuitenkin, uskoisin.
Oikein siunattua Joulun aikaa sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, ihanaa, kun eksyit ja kommentoit. Uudet ja vanhat kävijät ovat aina tervetulleita, jotta ei tarvitse yksin puhua. Sinulle toivon rauhallista ja siunattua joulunaikaa. Herra Sinut tänne johdatti! uskoo Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, ystäviä on paljon. He ovat kullan arvoisia, mtta miestä on kuitenkin ikävä. Sinulle myös runsasta Jumalan siunausta jouluusi ja tulevaan vuoteen! Minäkin saan olla rakkaiden kanssa jouluaaton, siitä kiitän! Mummi