maanantai 5. joulukuuta 2011

Jumalan valtakunta

Rakas Lähimmäiseni, eilen oli lepopäivä, mutta paistoin koko iltapäivän myyjäisleipomuksia. Olen kuullut sanotuksi, että sen voi tehdä sunnuntaina, mitä yleinen tarve ja kristillinen rakkaus vaatii. Minulle tuo pyhätyö oli liikaa. Väsyin. Kun tortut eivät vielä käyneet kaupaksi, mieli mureni, tein turhaa työtä! Mutta sitten keksimme, että voimme tarjota ne kahvilla seuraavalla kerralla. Se pelasti iltani. Nukuin väsymystäni aamukuuteen saakka. Kiitos Herralle hyvästä unesta!

Lämpömittari on nollassa. Yöllä on satanut vähän lunta, pihatie on valkoinen. Kova tuuli on poissa. Luonto odottaa oikeaa talvea. Saa nähdä, kuinka kauan sitä pitää odottaa?

Jumalan valtakunnasta puhuu Jeesus fariseuksille toisen adventtisunnuntain evankeliumissa Luukas 17: 20-24. Johannes Kastaja sanoi Jeesuksen kastepäivänä: "Tekää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle. Matt. 3:2. Jeesus saarnasi: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle: Matt.4:17. Taivasten valtakunta on siellä, missä Jeesus Kristus on, sillä Hän on taivasten valtakunta, Jumalan valtakunta.

Rakas Jumala, Kiitos, että lähetit meille Poikasi Jeesuksen Kristuksen pelastajaksi! Kiitos, Pyhä Jumala, että Jeesuksessa saamme nähdä Sinun valtakuntasi, joka on rakkautta iloa ja rauhaa Pyhässä Hengessä! Kiitos Pyhästä Hengestä, Puolustajasta ja Kristuksen Kirkastajasta! Aamen.

Tänä aamuna, 5.12.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Siunausta alkaneelle viikolle.!

mummi kirjoitti...

Kiitos samoin Sinulle ja perheellesi! Mummi

pau kirjoitti...

Kurja, että väsyit, mutta hyvä, että sait nukutuksi.
Minäkin olin eilen illalla niin väsynyt, että olin aivan sairas. Mutta pitkä yöuni ja päivä hiljaisuudessa itseni kanssa palautti voimiani.

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, on hyvä mumminkin joskus kokeilla rajojaan, että tietää voimien vähenneen. Vanhuus ei tule yksin, se meidän on koettava. Ehtoollisjuhla oli voimien lataamisen juhla. Herra hoiti ja antoi unet väsyneelle. Ole siunattu, rakas ystävä! Mummi