perjantai 16. joulukuuta 2011

Seurakunnan siunaus.

Rakas Lähimmäiseni, oletko kokenut seurakunnan siunausta? Minä sain kokea sen ihmeellisen voiman taas sunnuntaina sairaalan vuoteella maatessani. Ystävät olivat jättäneet esirukouksen puolestani. Kuuntelin jumalanpalveluksen radiosta ja tunsin Herran hyvää hoitoa ja vahvistusta Sanan saarnan kautta. Kun esirukous puolestani luettiin Jeesuksen nimessä, itkin ilosta niin, ettei siitä tahtonut loppua tulla. Tunsin kuinka minua kannettiin, Jumalan voima oli läsnä! Odotin, että Jumala ottaisi silloin eteisvärinän pois, mutta Hän halusi tehdä sen vasta sydänvalvonnassa, että hoitajat saavat nähdä Hänen voimansa ja saavat ihmetellä oikeata ajoitusta. Kiitollisuus hyvää, vaimallista, Jumalaa kohtaan asuu sydämessäni! Ylistys ja kiitos Kolmiyhteiselle Jumalalle, joka elää ja vaikuttaa keskellämme!

Valmistumme neljänteen adventtiin. Odotamme joulun Herraa, Jeesusta Vapahtajaamme! Hän tuli Veljeksemme samalla tavoin kuin me kaikki olemme maailmaan syntyneet. Tiedämme, että Hän koki elämänsä aikana puutteen, vainon, vihan ja rakkauden, kaiken sen, mitä me ihmisetkin saamme täällä kokea. Jeesus Kristus kuoli Golgatan ristillä meidän edestämme, että me saamme elää Jumalan lapsina ja kokea sen ihmeen, että Jumala kuulee rukoukset ja hoitaa meitä, niin että tuntuu. Jeesus on meidän Vapahtajamme ja pelastajamme! Hän voitti kuoleman, että me saamme elää iankaikkisesti.

Toivotan Sinulle rakas Lähimmäiseni Jumalan siunaamaa joulunaikaa virren kaksi säkeistöillä: "Avaja porttis ovesi, käy Herraas vastaan nöyrästi, kun itse taivaan kuningas, sun tahtoo olla vierahas. Suo ilovirtes kaikua, on siitä riemu taivaassa. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Hyvyyden Jeesus myötään tuo ja kaiken armon meille suo. Kruununsa on vanhurskaus ja valtikkansa laupeus. Hän tuskat tuimat sammuttaa, vaivoista meidät vapahtaa. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Autuas kansa, kaupunki, kun Jeesus saapuu Herraksi. On siellä rauha, rakkaus ja uusi toivo, uskallus. Hän tullessansa armon tuo ja avun neuvoillansa suo. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Käy, Herra Jeesus, luokseni, tee sydämeeni majasi. Se täytä, Jeesus, armolla ja asu aina minussa. Taivaaseen minut johdata, luonasi anna riemuita. Jo kohta Herra saapuukin. Niin, aamen, Jeesus rakkahin."

Tänä aamuna, 16.12.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: