lauantai 31. joulukuuta 2011

Jumala yhdistää meidät.

Rakas Lähimmäiseni, Jumala on pitänyt minusta huolen. Olen levännyt voimattomana Hänen terveeksitekevissä käsissään ja hyvien hoitajien hoidossa. Kotona nukuin omassa sängyssäni yhteen menoon kuusi tuntia ja heräsin ylistämään Jumalaa, joka ihmeellisesti johdattaa!

Teistä kaikista kiitän, rakkaat Sisaret ja Veljet Herrassa! Rakkaat kädet puhdistivat kotini pölystä, Rakkaat poikani huolehtivat, että tehokas ilmanpuhdistaja auttaa sairaita keuhkojani toipumaan vammastaan. Rakkaat ystävät, jotka olette asioita hoitaneet, rakkaat rukoilijat, kaikki 75 kortin lähettäjää ja pienten joululahjojen lähettäjät! Tänä aamun Teidät kohtasin ja pyysin, että Herra Teitä runsaasti siunatkoon! Olette aarteita vanhan mummin elämässä, ihania aarteita! Teistä kaikista kiitän!

Lääkärin kommentti kuului: "On tehtävä parannus!" Vanha elimistö kaipaa liikuntaa! kävelysauvat käteen ja lenkille kaksi kertaa päivässä! Se on helpommen sanottu kuin tehty. Herra, auta! Anna voimia lähteä liikkeelle! Anna voimia luottaa siihen, että en liukastu ja katkaise vanhoja kinttujani. Herra auta ja armahda!

Uusi vuosi alkaa! Herra, tänään pyydämme apuasi ja armoasi, "että vuosi alkava, oisi Luojan siunaama,Luojan siunaama!"

Rakas Jumala, kiitos perheväkesi yhteydestä, joka runsaana näkyy ja kuuluu, kun yksi jäsenesi kärsii. Kiitos kaikista rakkaista mukanaeläjistä ja auttajista! Hoida, Herra, heitä kaikkia! Sinun käsiisi, Taivaallinen Isämme, jätämme kaikki rakkaamme tarpeineen, kaikki asiamme ja toinen toisemme nyt alkavana vuotena. Hoida meitä kaikkia, Sinä tiedät! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 31.12.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Rakas Mummi, rukouksin muistan Sinua ja pyydän Taivaan Isän täysihoitoa!


"Taas on yksi vuosi mennyt
saamastani ajasta.
Siitä kannan kiitoksen nyt,
kaiken annoit lahjana.
Kiitos, armon Jumala,
hyvyydestä kaikesta.
Minut muistit koko vuoden
voimaa, siunausta suoden."
(Virsi 37:1)

Jumalan siunausta ja varjelusta vuodelle 2012!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi kirjoituksestasi taas. Ota vain rohkeasti sauvat käteen ja jos mahdollista liukuesteet kenkien pohjiin ja lenkille vain.
Ps. 91:11 "Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi."

Siunattua uutta vuotta
toivotteleepi Hellevi P

sylvi kirjoitti...

Taivaan Isän runsasta siunausta sinulle ja kiitos menneen vuoden ihanista kirjoituksistasi!
Hyvää uutta vuotta!

mummi kirjoitti...

Rakas Nurkkalintu, kiitos siunauksistasi ja kauniista runosta. Yhdyn kiitoksiisi. Herra parantaa! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Hillevi, kiitos kannustuksestasi! Toivottavasti saan liukuesteet, että voin reippaasti kävellä. Olkoon kaikkien meidän vuotemme Herran siunaama! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Sinuakin kiitän uskollisuudestasi ja rakkaudestasi! Onnellista vuotta sinne Ruotsiinkin! Mummi