torstai 22. joulukuuta 2011

Jeesus on!

Rakas Lähimmäiseni, oletko Sinä niinkuin mies Betesdan lammikolla, ettei Sinulla ole ketään? Minulla on Sinulle ilouutinen, Jeesus on! Hän on tullut elämäksi sille, joka luulee elämänsä menneen ohi, Hän on tullut vapauttamaan hänet, joka on sideottu tai syntien vankilassa. Hän on tullut karkoittamaan meistä pelon, sillä rakkaudessa ei palkoa ole. Hän on tullut nostamaan Sinut Taivaallisen Isän syliin lepäämään, kokemaan armon, levon ja rauhan tässä ja nyt ja iankaikkisesti.

Meille kaikille on annettu tämä taivaallinen lahja! Onnellinen hän, joka ottaa sen kiitoksella vastaan, sillä siitä alkaa uusi elämä Jeesuksen seurassa. Tänään Sinulla on mahdollisuus avata Raamattu ja lukea lyhyt ilosanoma, joka on Sinulle tarkoitettu: "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Joh 3:16. Raamattu kertoo kaiken Jeesuksesta, avaa se ihmeellinen kirja ja lue. Huuda Jeesusta avuksesi, niin Hän tulee, etkä ole enää yksin!

Minä olen kokenut Jeesuksen armon ensimmäisen kerran 37 vuotta sitten ja siitä lähtien joka päivä, kun Häntä ehdin kiireiltäni avuksi huutaa. Ylistys ja kiitos Isälle, Pojalle ja Pyhälle hengelle tänäkin armon päivänä! Toivotan Sinulle Vapahtajan siunaksellista läsnäoloa tänä jouluna ja tulevana vuonna 2012!

Tänä aamuna, 22.12.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Siunattua Jeesuksen syntymäjuhlaa!

mummi kirjoitti...

Rakas Nurkkaluntu, kiitos samoin! mummi