maanantai 12. joulukuuta 2011

Jumala sen teki!

Rakas Lähimmäiseni! Olen nähnyt Jumalan ihmeen! Noin viikko sitten näin unta, että halasin ventovierasta naista ja tunsin Pyhän Hengen riemua. Unessa kysyin Isältä, kuka tämä nainen oli. Tänään tiedän, että hän oli kohtalotoverini osaston vuoteessa, ruotsinkielinen nainen, joka kertoi, että Jumala on parantanut hänet kaksi kertaa rukouksen jälkeen.

Herra näki hyväksi antaa minulle eteisvärinän. Hän otti minulta vaivan pois kesken kohtauksen kaksi vuotta ja kaksi kuukautta sitten, kun sitä rukoillen pyysin. Nyt, kun se tuli uudelleen, tunsin pettymystä, koska oletin, että se vaiva on kokonaan otettu minulta pois. Makasin neljätoista tuntia monitorissa, jossa sydämeni laukka oli koko ajan nähtävissä. Pulssi löi 100-140 kertaa minuutissa. Jokainen ymmärtää, että veri voi siinä laukassa hyytyä johonkin ja aiheuttaa veritulpan, joka siirtyy aivoihin ja aiheuttaa pahan invaliiditeetin. Senvuoksi sydän on pian saatava oikealle tolalle ja pulssi normaaliksi.

Minut kuljetettiin sydänvalvontaosastolle ja pantiin hyvään sänkyyn odottamaan uutta ihmelääkettä, joka vaihtaa pulssin normaaliksi. Kuulin, kuinka hoitaja selosti toiselle miten lääke annetaan minun painoiselleni ihmiselle. Minä puhuin koko ajan Jumalalle: "Ota tämä minulta pois!" Kun hoitajat olivat valmiita sekoittamaan lääkkeen, pulssi kääntyi normaaliksi! Juuri oikealla hetkellä, ennenkuin kallis lääke olisi sekoittu turhaan. Hoitajat ihmettelemään: "Hyvä ajoitus!" "Jumala sen teki, täysin oikealla hetkellä", sanoin. Epikriisiin kirjoitettiin: Pulssi kääntyi spontaanisti.

Kun tulin potilashuoneeseen, kerroin vuodetoverilleni kokemani Jumalan ihmeen ja halasin häntä. Silloin koin samaa Pyhän Hengen iloa kuin unessa. Jumala ilmoitti minulle, edeltäkäsin tämän parantamisihmeensä!

Pyhä, Kaikkivaltias, Jumala, kiitos siitä, että kuulit lapsesi huudon! Kiitos siitä, että näytit voimasi juuri oikealla hetkellä monien ihmeeksi! Ole ylistety, Kolmiyhteinen Jumala!

Tänä aamuna, 12.12.2011. rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Jumalalle kiitos avusta ja hoidosta!

Siunattua adventtiaikaa!

mummi kirjoitti...

Kiitos, Rakas Nurkkalintu, kun uskalsit kommentoida. Minäkin kiitän Jumalan ilmestymisestä sairastuttuani. Se todistaa, että Hän hoitaa meitä rakkautensa kädellä. Kiitetään kolmiyhteistä Jumalaa! Mummi