sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Iankaikkinen elämä.Rakas Lähimmäiseni, Onko se oikein, että kertoo vielä puolisolleen asioitaan? Kun menen aamulla keittiöön, Teuvon kuva on edessäni pöydällä. Minulle on tullut tavaksi kertoa kuulumisiani aamiaisella. Tiedän, ettei Teuvo kuule, mutta se on lievittänyt ikävääni.

Suursiivoiksen jälkeen kirjojani puhdistaessa käteeni osui Katekismus. Kun avasin sen, edessäni oli uskontunnustuksen selitys iankaikkisesta elämästä: Mitä se merkitsee: "Uskon, etten voi omasta järjestäni enkä voimastani uskoa Herraani Jeesukseen Kristukseen enkä päästä hänen luokseen, vaan Pyhä Henki on kutsunut minut evankeliumin välityksellä, valaissut minut lahjoillaan, pyhittänyt ja säilyttänyt minut oikeassa uskossa. Samalla tavalla hän maailmassa kutsuu, kokoaa, valaisee, pyhittää ja Jeesuksen yhteydessä varjelee koko kristikunnan ainoassa oikeassa uskossa. Tässä kristikunnassa hän joka päivä antaa minulle ja jokaiselle uskovalle rajattomasti kaikki synnit anteeksi, herättä minut ja kaikki kuolleet viimeisenä päivänä sekä lahjoittaa minulle ja kaikille uskoville iankaikkisen elämän.Tämä on varmasti totta."

Kiitos, Taivaallinen Isä, iankaikkisen elämän armolahjasta, jonka jokainen Jeesukseen uskova ihminen saa omistaa. Kiitos siitä, että se lupaa meille jälleennäkemisen rakkaittemme kanssa. Kiitos, että Jeesus Kristus on lunastanut minut ja koko kristikunnan synnin orjuudesta ja Pyhä Henki varjelee minut ja koko kristikunnan oikeassa uskossa, Jeesuksessa Kristuksessa. Kiitos rakkaasta huolenpidostasi, Kolmiyhteinen Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 5.2.2012, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta, Mummi!
Kirjoitin tänne jo kerran, mutta se ei tullutkaan näkyviin.
Niin, juttele vain Teuvolle aamuisin ja muulloinkin. Mistä niin päättelet, ettei hän kuulisi sinua? Hän voi hyvinkin kuulla ja nähdä sinut koko ajan.
Eilen illalla puhelimessa kuulostit tosi pirteältä. Hienoa, että tauti on nyt voitettu!
Rukoillaanhan kaikki presidentinvaalien puolesta?
Siunausta päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kukahansen tietäisi kuuleeko meidän rakkaamme meidän puheemme. Minusta tuntuu, etteivät kuule, mutta se helpottaa monta kertaa. Taivaalliselle Isälle puhun eriasioita ja tiedän, että hän kuulee. Rukoillaan hyvää presidenttiä! Mummi

kaisa jouppi kirjoitti...

Puhu vaan kaikki asiat Jeesukselle.
Hän kuulee ihan varmasti, kuten tiedätkin :)
Siunausta!

mummi kirjoitti...

Rakas Kaisa, kun kerron Jeesukselle, Hän kuulee varmasti. Mutta Teuvolle puhuisin arkiasioita.Herra kanssanne! Mummi

kaisa jouppi kirjoitti...

Arkiasiat Herra just kuuleekin :)

mummi kirjoitti...

Kiitos, Rakas Kaisa! Olet oikeassa. Mummi