keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lepo Jeesuksessa.


Rakas Lähimmäiseni, eilen Herra antoi minulle aiheen, joka kutsui sivulleni 99 kävijää. Kerroin yhdestä ihmeestä, jonka Jumala teki Thaimaassa suuren katastrofin keskellä. Hän johdatti siellä Sauli Niinistön ja hänen perheensä tukeutumaan niin vahvaan pylvääseeen, että se kesti veden paineen. Hän antoi voimat riippua tuossa tuessa, ja he säilyivät hengissä. Jumala oli voimallisesti läsnä! Huomenna tuosta pelastuneesta miehestä tulee presidentti meidän maahamme. Herra siunatkoon häntä vastuullisessa työssään!

Eilen keskustelin tästä ystävän kanssa. Hän muistutti, kuinka paljon ihmisiä kuoli! Thaimaan tsunami oli koko maailmaa järkyttänyt katastrofi. Se tuhosi lomarannikon silloin, kun siellä oli paljon ihmisiä. Tuhannet menettivät omaisensa. Miksi Jumala salli sen tapahtuvan? Monet vihastuivat Jumalalle tuon onnettomuuden tähden. Toiset etsivät apua Jumalalta hädässään. Me emme ymmärrä Jumalan aivoitusta. Ehkä Hän halusi herättää meidät etsimään elämän rauhaa Jeesukselta, sillä Jeesus antaa meille kestävän rauhan ja levon aina iankaikkisuuteen saakka.

Jeesus sanoo meille tänäkin päivänä: "Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päälenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä, niin te löydätte levon sielullenne. Sillä minun ikeeni on sovelias ja minun kuormani on keveä." Matt.11:28-30.

Tänä aamuna, 29.2.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, kaikkia tuhlaajatyttöjä ja -poikia varten on Jeesus tullut ja antanut itsensä! Joka päivä Hän tarjoaa valmistamaansa armoa sille, joka armoa tarvitsee. Ota se vastaan, niin rauha tulee sydämeesi! Suomen kansalle kuuluu sama kutsu. Rukoillaan, että Jeesus saa herättää ja uudistaa kansamme Jeesus-tielle, ja antaa ilon ja rauhan. Mummi