maanantai 13. helmikuuta 2012

Jeesus on alku ja loppu.

Rakas Lähimmäiseni, kiitos nousee Jeesukselle, että olen saanut nukkua koko yön rauhallista armahdetun unta! Eilen illalla messussa Sanan saarna kosketti tosi syvältä ja Pyhän Hengen yhteys hoiti ja antoi ilon.

Matt. 13: 31-32: "Vielä toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on sinapinsiemenen kaltainen, jonka mies otti ja kylvi peltoonsa. Se on kaikista siemenistä pienin, mutta kun se on kasvanut, on se suurin vihanneskasveista ja tulee puuksi, niin että taivaan linnut tulevat ja tekevät pesänsä sen oksille."

Tämä vertaus avautui minulle niin, että sydämessäni aloin kiittää Jeesusta siitä, että minäkin saan olla yksi noista taivaan linnuista, joilla on koti taivasten valtakunnassa ja että Jeesus on se sinapinsiemen, jonka Jumala kylvi maailmaan, (lähetti meille pelastajaksi). Jeesus on alku ja loppu. Jeesus on minulle ja Sinulle tie Jumalan valtakuntaan ja taivasten valtakuntaan ja Jumalan lapseksi. Hän puhuu meille Sanassa Pyhän Hengen kautta, Hän armahtaa meidät synneistä ja antaa levon ja rauhan. Hän on valmistanut meille iankaikkisen elämän Jumalan luona.

Kiitos Sinulle Jeesus siitä, että tulit maailmaan, annoit itsesi uhriksi ja pelastat meidät kaikki ristintyösi tähden. Kiitos pyhä Henki, että kirkastat Sanan meidän ravinnoksemme. Kiitos Jeesus ehtoollisen lahjasta. Kiitos Taivaallinen Isä, että vanhakin saa nukkua yönsä Sinun sylissäsi Jeesuksen työn tähden! Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 13.2.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos rukouksesta johon yhdyin
Huomenna on ystävänpäivä.
Jeesus on paras ystävämme.
Hyvää ystävänpäivää sinulle Jeesuksen turvissa.!♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, ystävä! Hyvää ystävänpäivää Sinullrkin! Mummi