lauantai 17. maaliskuuta 2012

Erämaataipaleella.

Rakas Lähimmäiseni, keuhkokuumeen runtelemat keuhkoni olivat vielä suojattomat hajuvesihyökkäystä vastaan! Sain yllättäin vieraan, joka oli vahingossa kaatanut käsivarrelleen "hyvää naisenhajua" tavallista enemmän. Huomasin heti, että vuosia sitten vaivannut allegia oli palannut. Aloin yskiä! Ei auttanut pyykinpesu, haju leijui kotini jokaisessa huoneessa. Sitten alkoi kolmen päivän kuume, joka vei minut kuivaan erämaahan.

Eilen ystävä tuli ja vei minut kävelemään meren rantaan. Mikä ilo ja vapaus, kun keuhkoni saivat raitista ilmaa! Illalla kävimme toisen ystävän kanssa haudoilla ja ruokaa ostamassa. Kylläpä mämmi maistui!

Vaikea taival on vielä edessä. Keuhkot ovat melkein samanlaisessa tilassa kuin keuhkokuumeen alkaessa. Herra armahda! Ota pois tuo ahdistus ja yskimisen tarve!
Nyt on turha lähteä tilaisuuteen, jossa voi kohdata "hyvää naisenhajua", se on mummille myrkkyä!

Rakas Jumala, Sinä annat meille erämaataipaleita. Kun katselin erämaavaelluksia raamattusanakirjasta, Sinä, Herra puhuttelit aina niitä henkilöitä, jotka otit erilleen kasvojesi eteen. Jokaisella erämaataipaleella on jokin tarkoitus kokijansa elämälle. Anna, Herra minulle ymmärrys, mitä näiden voimattomuuden päivien kautta minulle halusit puhua. Vielä en sitä ymmärrä, vaikka tunsin voimallisen läsnäolosi, Taivaallinen Isä. Aamen.

Tänä aamuna, 17.3.2012, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viime talvena sain keuhkokuumeen, 11 päivää sairaalassa ja voimattomana kotiin. Lähdin heti kun jaksoin Teneriffalle pariksi viikoksi: Lämmin, kostea, hyvin suolapitoinen Atlantin ilma tervehdytti keuhkojani. Päivittäin kävelin useaan otteeseen, voinnin mukaan. Opas kertoi, että saari on ollut keuhkosairaiden suosima. Siunausta Sinulle! "70-mummeli"

Runoystävä kirjoitti...

Kerran omalla erämaataipaleellani ystäväni antoi minulle ikäänkuin muistolauseen: "Älä itke erämaatasi, ystävistä parhain on kanssasi!"

Toivon ja uskon, että Jeesus kulkee kanssasi joka hetki.
Varjelusta päivääsi!

sylvi kirjoitti...

Et voi estää murheen lintuja lentämästä pääsi yli,
mutta voit estää niitä rakentamasta pesää hiuksiisi.
Rukoillaan sinulle paranemisia.

mummi kirjoitti...

Rakas "70-mummeli", olen taas kokenut, kuinka keuhkot voimistuvat raittiissa ulkoilmassa. Matkasi Teneriffalle oli varmaan käänteentekevä voinnillesi. Kiitos vinkistäsi! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, sanot tärkeän muistolauseen. Jeesus Kristus on kanssamme kaikilla teillämme. Kun väsymme, Hän kantaa! Hän on ystävistä parhain! Kiitos Sinulle, Runoystävä! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Sinä sanot tässä yhden tärkeän lauseen. Jeesus olkoon kanssamme, kun tämänkin päivän linnut="totuudet" lentävät päämme yli. Jeesus, varjele, pidä meidät Sanassa, varjele, ettemme eksy" Kiitos rukouksistasi! Mummi