sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Jeesus, lasten ystävä.

Rakas Lähimmäiseni, tänään lepopäivänä, taivas enteilee meille kirkasta pakkaspävää. Yritetään lähteä kävelemään, mutta varotaan kaatumista. Moni ystävä on jo ranteensa ja lonkkansa rikkonut, muistetaan heitä rukouksessa, että kuntoutuisivat hyvin Isän läsnäolossa. Tänään on kirkossa yhteinen rukous ja Herran Pyhä ehtoollinen meitä varten.

Minulla on ollut onni saada muutamia nuoria ystäviä, joiden kanssa rukoilen ja keskustelen uskonasioista. Eilen sain hoitaa otto-mummin virkaa. Kävelimme pienen Saana-tyttären kanssa toria ristiin rastiin ja tutustuimme torin taideteoksiin. Oli ilo huomata, kuinka pieni, nelivuotias, on perillä asioista. Hän oli tehnyt teräviä huomioita Kantokorven veistoksista. Mies, jolla on kädessään lentokone, "suunnittelee etelänmatkaa". Kun katselimme vapaudenpatsasta Hovipuistikolta käsin. Saana ehdotti, että mennään torille, niin nähdään leijona. Olihan siellä leijona! Tuli kunnon kävelylenkki kauniissa kevätsäässä lapsen kanssa keskustellessa. On suuri rikaus saada lapsistakin ystäviä! Saana hyvästeli lämpimästi kaikki sirkushevoset ja antoi suukon hevoselle, joka oli hänelle hyvän kyydin antanut.

Rakas, Taivaallinen Isä, kiitos että siunaat pikku Saanan elämän ja kaikkien lasten ja nuorten perheiden elämän. Kiitos, että Sinä, Isä, olet läsnä arjen asioissa, johdatat ja ohjaat. Varjele avioliitot, anna turvallinen koti lapsille.
"Jeesus lasten ystävä, varjele mua vaaroissa. Mikä liekin matka mulla, onnen ohjat ain on Sulla, suo mun luokses tulla." Aamen.

Tänä aamuna, 4.3.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: