sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Usko tulee kuulemisesta.


Rakas Lähimmäiseni, keskustelin erään ystävän kanssa ja hän kysyi, kuinka hän voi olla varma siitä, että hän on oikeassa uskossa. Suora vastaus löytyy roomalaiskirjeen kymmenennestä luvusta, jakeet 9-13:

"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaiksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään". Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä, sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu". Vielä jae 17: Usko tulee kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta".

Kiitos, Jeesus, että Sinä kuulet, kun Sinua avuksi huudamme! Kiitos, rakas Vapahtaja, että Sinä vaikutat rakkauden Pyhään Sanaasi! Kiitos, että Sinä teet lujan armoliiton jokaisen seuraajasi kanssa! Kiitos, että et meitä koskaan heitä luotasi ja Isän rakkauden ilmapiiristä! Valmista meitä tänään kuulemaan tärkeä sanomasi ja kohtaamaan Sinut ehtoollisessa, rakas Vapahtaja. Johdata askeleemme yksinäisen lähimmäisen luo. Aamen

Tänä aamuna, 25.3.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: