torstai 22. maaliskuuta 2012

Marian ilmestyspäivä


Rakas Lähimmäiseni, Toivottavasti nukuit hyvin! Minäkin voin jo ilota rauhallisesta yöunesta erämaataipaleen jälkeen. Kiitos Jumalalle parantumisesta!
Raikas kevätsää on vastassa ulko-ovella. Aurinko on sulattanut korkeat hanget. Pihassa on jo pälviä näkyvissä. Sinitiaiset koputtelevat jo pesäpönttöjä. Kevät yllätti taas! Ensi sunnuntaina alkaa kesäaika!

Ensi sunnuntai on Marian ilmestyspäivä. Kirjaan Sinulle Sanan ajan tekstiä: "Enkeli tuli sisään hänen luokseen ja sanoi: "Ole tervehditty, Maria, sinä armon saanut! Herra kanssasi!" Hän huusi kovalla äänellä ja sanoi: "Siunattu olet sinä naisista siunatuin, ja siunattu sinun kohtusi hedelmä!" Luuk. 1: 46,42.

Ps.113:1-8; 1.Sam.2:1-2,6-9; Room.8:1-4; Luuk.1:46-55. Liturginen väri valkoinen, ma-la violetti tai sininen. Kuusi kynttilää. Virsi 53.

Rakas Jumala, kiitos siitä, että voimme jo tänään valmistautua sunnuntain messuun lukemalla tekstit. Kiitos Isä, että Sanassa ilmoitat meille kaiken Jeesuksesta, Vapahtajastamme ja parhaasta ystävästämme. Rakas, Jeesus, kiitos, että tänään puhut meille jokaiselle, kun luemme sanaasi. Ilmesty meille, elävä Jeesus, Kristus, niinkuin enkeli ilmestyi Marialle! Aamen

Tänä aamuna, 22.3.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Täällä harjoittelimme sunnuntain laulut. meidän laulurymän nimi on Mariat ja sunnuntaina laulamme kirkossa. kaksi Marianpäivän laulua.
Mieheni valmistelee juuri sunnuntain saarna, sillä hän on papin sijaisen pyhän.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Herra puhukoon Teille ja meille kaikille Marianpäivänä, kun olemme koolla Isän kasvojen edessä, Kaikki, joita Pyhä Henki kuljettaa. Marianpäivä on Jeesuksen päivä! Mummi