keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Isän syli.

Rakas Lähimmäiseni, herään vähän ennen kuutta postin kolaukseen. Mieleeni nousee sen päivän ilo, jolloin Isä juoksi minua vastaan. Neljäkymmentä vuotta tuhlaajatyttönä elänyt nainen sai silloin kokea Isän halauksen ja siinä sylissä sai itkeä pois kaikki taakkansa. Siinä meni pelko kelpaamattomuudesta, siinä alkoi sulaa katkeruus ja toisten syyttely. Näkyi oman sydämen synnit, lika ja pelko. Jeesuksen armo valaisi sydämen yllättävän armollisella Isänrakkaudella. Sai vain levätä ja itkeä ilosta. Taakat olivat poissa!

Kun sunnuntaina löysin mieheni sormuksen etsittyäni sitä kaksi vuorokautta, se ilo, jonka koin, toi sydämeeni Isän rakkauden tuoksun. Luin Jeesuksen vertauksen tuhlaajapojasta ja koin armon, joka siitä asti on viipynyt sydämessäni. Tänä aamuna armo purkautuu voimalliseen Isän läheisyyteen ja Pyhän Hengen kosketukseen. Saan itkeä ja levätä!

Lähimmäiseni, Isän rakkaus on ääretön! Ja Jeesuksen armo on uuden elämän ja rauhan lähde. Isä rakastaa meitä jokaista jumalallisella Isänrakkaudellaan. Hän kutsuu jokaista sylihoitoon ja armon kokemiseen. Monet hylkäävät sen, ovat aina hylänneet. "Jeesuksen piti huokaista elämänsä aikana: "Jerusalem, Jerusalem, sinä joka tapat kaikki profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet". Matt:23:37.

Pyhä Jumala, rakas Taivaallinen Isä, Kiitos siitä, että otat meidät kaikki tuhlaajapojat ja -tytöt rakkaiksi lapsiksesi, autat ja armahdat, ja pidät meistä huolta lupauksesi mukaan jokaisena elämämme päivänä. Kiitos Pyhän Hengen hoitavasta läsnäolosta. Kiitos Jeesuksen armosta, joka riittää iankaikkisuuteen saakka. Aamen.

Tänä aamuna, 7.3.2012, rakkaudella Mummi,

4 kommenttia:

SinikkaHelena kirjoitti...

Kiitos taas aamun sanasta! Rukouksella turvaisaa alkaa uusi päivä. Suurta saada kantaa Taivaan Isän huomaan kaikki rakkaansa ja monet esirukousaiheet. Siunausta päiviisi!

sylvi kirjoitti...

Joka aamu armo uusi.
Näin saamme tänäkin aamuna lausua ja kiittää.
Kiitos rukouksesta.
Isän käteen.

mummi kirjoitti...

Rakas Sinikka Helena, olen kanssasi samaa mieltä, että Isän kanssa on puhuttava kaikki asiat. ennenkuin ulos lähtee. Hän siunatkoon tämän päiväsi! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Herra siunatkoon sukusi ja päiväsi! Kiitos rukousyhteydestä! Mummi