tiistai 5. kesäkuuta 2012

Jaakobin kirje

Rakas Lähimmäiseni, katsoin lauantai-iltana ohjelman eutanaasiasta. Se oli liian raskas asia mummille. Nukuin vasta aamulla kuudesta yhdeksään. Oli aikaa rukoilla ja lukea Raamattua. Isä puhui minulle Sanansa kautta.

Luin koko Jaakobin kirjeen. Jaakob on sisäistänyt Jeesuksen opetuksen. Hän tietää, että me ihmiset olemme heikkoja, syntiin kuolevia, jos meillä ei ole Jumalan armoa. "jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä kiusaa ja houkuttelee; kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman. Älkää eksykö, rakkaat veljeni. Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole valheen varjoa. Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla, ollaksemme hänen luotujensa esikoiset." Jaakob kehottaa anomaan Jumalalta, jos meiltä jotain puuttuu. "Mutta anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aalon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen luulko Herralta mitään saavansa." Lisää Jaakobin  löytöjä: "Sillä niin kuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut." "Kielellä me kiitämme Herraa ja Isää ja sillä me kiroamme ihmisiä, Jumalan kaltaisiksi luotuja; samasta suusta lähtee kiitos ja kirous. Näin ei saa olla, veljeni!" "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon." "Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa." Vielä rukouksesta: "Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä. Ja uskon rukous pelastaa sairaan ja Herra antaa hänen nousta jälleen ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi. Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras."  Lue Sinäkin, rakas Lähimmäiseni koko Jaajobin kirje, niin saat paljon hyvää evästä. Sana puhuttelee!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että olet valinnut meidät. Kiitos, että elät kanssamme kaikki päivät Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa.Aamen

Tänä aamuna, 5.6.2012, rakkaudella Mummi.


1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Kiitos näistä ajatuksista! Siunausta tiistai-iltaasi!