keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kiitos kukista ja kiitos elämästä!


Rakas Lähimmäiseni, Luojamme on sytyttänyt kotipihan kukkaloistoon. Alppiruusut kukkivat tuhansin kukinnoin, syreenit hohtavat valkoisina ja levittävät mietoa syreenintuoksuaan, juhannusruusut availevat nuppujaan ja siniset ja valkoiset lemmikit nousevat sieltä, mihin ei ruohonleikkuri yllä.

Tätä näkymää olen kehunut "porsliini-tytöille" ja rukousystäville. Eilen he tulivat! Voi mikä ilo, särpiä kahvia yhdessä ja syödä raparperipiirakkaa ja kertoa kuulumisia. Iloitsimme toisistamme! Eivät tytöt pettyneet kukkaloistoon. Paljon oli asiaa Taivaalliselle Isälle rukouksessa, ja tuli pari puheluakin, joissa tuli lisää rukousaiheita.

Rakas Jumala, Sinä tiedät kaikki. Sinä voit meitä kaikkia tänäänkin auttaa. Isä, puhuttele jokaista, jolla on tänään vaikeaa! Muistuta, että Sinä tulet auttamaan meitä silloin, kun emme itse jaksa. Sinä annat tulevaisuuden ja toivon. Sinä et anna niinkuin maailma antaa. Sinä tulet Vapahtajaksi! Sinä haluat meidät läheiseen yhteyteen kanssasi, koska rakastat meitä, kaikkia luotujasi. Sinä, Taivaallinen Isä, haluat meidät sylihoitoon ja Pyhän Hengen hyvään johdatukseen koko elämämme ajaksi. Sinä sanot: "Levähtäkää vähän!" Sinä muutat asioiden tärkeysjärjestyksen. Kiitos, Kolmiyhteinen Jumala, että elät kanssamme kaikessa joka päivä! Aamen.

Tänä aamuna, 20.6.2012, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Teuvo Vehkalahti, nyt en ymmärrä, mutta toivotan Sinullekin hyvää juhannusta! Minäkin olen jakanut Teuvon kuvia nähtäväksi. Mieheni oli kaimasi.Mummi

sylvi kirjoitti...

Onpas kaunis kuva alppiruusuista.
On meillä hyvä Isä taivaasa johon saamme turvautua kaikissa asioissa..
Saiunausta sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, rakas sisar Herrassa. Jeesuksen armoa ja rauhaa juhannusjuhliisi! Mummi