perjantai 8. kesäkuuta 2012

"On meillä aarre verraton."

Rakas Lähimmäiseni, olen tyhjentänyt keittiön kaapin, jossa olen säilyttänyt kaikkia rakkaita muistoja. Sieltä löytyi häälahja-astiasto, joka on otettu käyttöön muutamia kertoja neljänkymmenenkahden vuoden aikana. Siellä on äideiltä saatuja ohuenohuita kauniisti leikattuja vanhanaikaisia juomalaseja. Ystäviltä saatuja lahjoja, kristallilaseja, joista mehu maistuu paljon paremmalta kuin arkilasista. Kun katselen niitä pöydällä, tuntuu mielettömältä, että säilytän niin paljon tavaraa, jota en juuri koskaan käytä. Mutta tuntuu vaikealta lähettää ne kirpputorillekin. Niissä on niin paljon muistoarvoa!

Kun olen nuo kaikki kauniit esineet pessyt, ja niitä hetken haikeana ihaillut, panen ne takaisin kaappiin. Poikani perheineen saavat ne periä sitten kun olen lähtenyt Teuvon luo Isän kotiin. Toivottavasti he käyttävät niitä ja ihailevat niitä aikansa. Ne ovat käyttöesineitä.

Jeesus yllätti opetuslapsensa sanomalla: "Kuinka vaikeaa onkaan niiden, joilla on tavaraa päästä Jumalan valtakuntaan!" Niin opetuslapset hämmästyivät hänen sanoistaan. Mutta Jeesus rupesi puhumaan ja sanoi: "Lapset, kuinka vaikea onkaan niiden, jotka luottavat tavaraansa, päästä Jumalan valtakuntaan. Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi, kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan." Niin he hämmästyivät yhä enemmän ja sanoivat: "Kuka sitten voi pelastua?" Jeesus katsoi heihin ja sanoi: "Ihmisille se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle, sillä Jumalalle kaikki on mahdollista."Mark. 10:23-27.

Rakas Jumala, kiitos, että Sinulla on antaa meille parempi aarre, kuin mikään tämän maailman tavara. Kiitos, että olet antanut meille Sanasi, Raamatun, joka kertoo meille Sinun ilosanomasi Pelastajastamme, Jeesuksesta Kristuksesta ja Sinun tahtosi meihin nähden. Anna se meidän evääksemme joka aamu! Kiitos, että kutsut meitä joka päivä yhteyteesi, iloitsemaan Jumalan valtakunnasta jo tässä ajassa, ja kutsut luoksesi tämän elämän jälkeen. Kiitos, rakas Jumala, että Sinulle kaikki on mahdollista! Aamen.

Tänä aamuna, 8.6.2012, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Huomenta, Mummi!
Kiitos tämän aamun viestistä! Olen tässä leiponut "ystävyyden kakkuja" eli juurella tehtävää sokerikakkua. Ystävyys oli niin runsasta, että purkissa ollut juuri oli yön aikana pursunut astiastaan yli ja pöydälle. Voi se ystävyys olla välillä aika runsastakin. Hyvä niin! Ystäviä tarvitaan ja erityisesti sitä taivaallista Ystäväämme, joka kulkee kanssamme joka hetki.
Iloa päivääs!
Kottaraisen poikaset lähtivät pesästään jo muutama päivä sitten. Nyt kuuluu sinitiaisten pöntöstä pientä piipitystä aivan lasiverantamme ikkunan vierestä.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, hienoa, että taikinasi nousi, niin nouskoon ystävyytemmekin uusiin svääreihin ja tulkoon ystävyys syväksi ja todelliseksi kaikkialla. Kiitetään parhaasta ystävästämme, Jeesuksesta! Joko kesä on ohi, kun poikaset lähtevät?! Mummi

sylvi kirjoitti...

Kiva kun otit lahjat esille.
Niin meidänhän käsketään kayttämään niitä lahjija mitä saamme Jumalalta. Näinhän se on myös muidenkin lahjojen laita pitäisi niitä käyttää, mutta useimme emme raaski ja ne jää piiloon.

siunattua viikkoa sinulle!