sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Rukouksesta.

Rakas Lähimmäiseni, oletko kuullut sanan: "Jos muutat elämäsi rukoukseksi, niin rukous muuttaa sinut." Tämä sana on totta, sen olen henkilökohtaisesti kokenut. Rukous on keskustelua Jumalan kanssa. Se tuo Isän lähelle. Se opettaa turvautumaan kaikissa asioissa Kaikkivoipaan Isään. Se tuo turvallisuutta ja näyttää Isän rakkauden lastaan kohtaan. Isä vastaa rukouksiin. Hän puhuu meille, kun kyselemme tietä Häneltä. Hän opettaa meitä henkilökohtaisesti ja Pyhän Sanansa kautta.

Heti uskontieni alussa rukous tuli minulle tärkeäksi. Se rauhoitti ja vähensi pelkojani. Rukouksessa Isä otti syliinsä ja oli läsnä. Rukoilin lapsen lailla omin sanoin tiellä kulkiessani ja ruokaa laittaessanikin. Luotin lujasti siihen, että Isä kuulee minua ja vastaa rukouksiini. Kun huomasin rukousvastauksen, kirjoitin sen iloiten päiväkirjaani, ja uskoni hyvään Jumalaan vahvistui. Näin, että rukous muuttaa rukoilijaa. Rukous on edelleen tärkeä osa elämääni.

"Myös Henki auttaa meitä, jotka olemme heikkoja. Emmehän tiedä, mitä meidän tulisi rukoilla, että rukoilisimme oikein. Henki itse puhuu meidän puolestamme sanomattomin huokauksin. Ja hän, joka tutkii sydämet, tietää mitä Henki tarkoittaa, sillä Henki puhuu Jumalan tahdon mukaisesti pyhien puolesta. Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen." Room. 8: 26-28.

Rakas Jumala, rukouksessa Sinä tulet turvaksemme ja otat meidät syliisi. Me kiitämme rukouksen lahjasta ja siitä, että Sinä jaksat kuunnella meitä ja vastaat meille ajallasi. Rakas, Isä, kutsu omaksesi kaikki omaisemme ja kaikki suomalaiset, että saamme yhdessä rukoilla Sinua ja kiittää siunauksistasi! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 3.6.2012, rakkaudella Mummi.
3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Todellakin. Rukouksen kautta saamme yhteyden suureen Jumalaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Marja-Leena, kiitetään, että Pyhä Jumala haluaa meitä kuunnella ja rakastaa! mummi

Marja-Leena kirjoitti...

Kun me lähestymme Jumalaa, hän lähestyy meitä. Kiitollinen rukous ja ylistys ovat suorimmat tiet Jumalan kanssa seurusteluun!