perjantai 25. tammikuuta 2013

Isän lapsina.

Hyvää huomenta hiljaiset lukijan! Vieläkö teitä on? Ikävöin ääntänne! Tämä ihmekoneeni on pitänyt lomaa. Se on sanonut muutamana päivänä, että verkkosivu ei ole käytössä. Tänään verkkosivu avautui joten voin kertoa Sinulle tuntojani.

Olemme saaneet elää pakkashuuruisessa kauniissa maassa! Kävelylenkkejä on voinut tehdä, kun on pannut huivin kasvoillensa. Päiväksi pakkanen on laskenut siedettäviin lukemiin. Kiitän hyvistä kavereista, jotka vetävät ulos. Iloksesi kerron ystäväni kokemuksen: Eräänä aamuna hän soitti minulle: "Kelpaisiko keppikävely?" Yllätys oli suuri, kun möreä, karvainen, miesääni vastasi: "En minä jaksa, kun makaan flunssassa:" Se toinen onneton nelonen jäi pois! sanoi ystäväni.

Taidekkerholla on näyttely helmikuussa. Kyselin Isältä, saisinko vielä inspiraation. En ole koskenut maaleihin Teuvon lähdön jälkeen. Maalaamisen ilo löytyi! Sain inspiraton, joka on näyttelyn nimikin. Aion viedä 2-3 mummintyötä jyrytykseen. Saa nähdä huolivatko niitä. Ilo, elää vielä kuitenkin mukana!

Sinulle, ystäväni, suosittelen Psalmia 103. Luin sen aamutuimaan ja sain kiitosmielen. Me tiedämme heikkoutemme, mutta maailmankaikkeuden Luoja on ottanut meidät lapsikseen Poikansa Jeesuksen Kristuksen pelastustyön tähden: "Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinenon hänen armonsa niitä kohtaan , jotka häntä pelkäävät. Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meistä rikkomuksemme."

Kiitos, rakas Taivaallinen Isämme, että annat kaikki syntimme anteeksi, kiitos, että parannat kaikki sairautemme, kiitos,että lunastat henkemme tuonelasta ja kruunaat meidät armolla ja laupeudella!" Aamen.

Tänä aamuna, 25.1.2013, rakkaudella Mummi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta mummi

Kyllä meitä lukijoita on, vaikkei kommentointia näkyisikään. Kiitos ihanista kirjoituksistasi, niistä voi aina aistia Jeesuksen läheisyyden.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin katson joka aamu, mitä Mummille kuuluu :).
Siunausta päivääsi ja elämääsi! Tuula

Runoystävä kirjoitti...

Minäkin olen taas näissä maisemissa. Terveisiä auringonpaisteesta! Aurinko on vielä olemassa. Taidanpa soittaa sinulle jutellakseni tarkemmin asioita.

sylvi kirjoitti...

Kyllä täällä ollaan.
Mekin saimme taas viikonloppuna nauttia täällä ruotsissa hyvästä Jumalan sanasta jota meille kävi jakamassa suomesta SLEYN toiminnanjohtaja, rovasti Lasse Nikkarikoski.
Oikein virkistavää viikonloppua sinulle! ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystäväni, ihana kuulla äänenne! En tarkoita, että aina pitää kommentoida, mutta nyt meni monta viikkoa kuulumatta mtään. Tuli uskon puute. Olkaa siunatut. Aurinkoisia päiviä ja hyvää sanaa jatkossakin Teille kaikille! Mummi