tiistai 1. tammikuuta 2013

Jumalan läsnäolon siunaus.

Rakas Lähimmäiseni, toivotan ja rukoilen Sinulle Jumalan siunaavaa läsnäoloa jokaiseen päivääsi alkavana vuonna! Uskon, että se on paras toivotus meille kaikille. Eilen illalla kuuntelin Markus Pöyryn saarnan, kun en päässyt sitä messuun kuuntelemaan. Sain taas aivan uutta ajateltavaa ja luottamus Jumalan siunaavaan läsnöoloon vahvistui.

Markus kertoi vanhasta naisprofeetasta Hannasta, joka eli koko pitkän elämänsä Herralle. Hänellä oli unelma omasta lapsesta. Sitä hän pyysi Jumalalta lakkaamatta. Lapsi jäi saamatta, sillä hänen miehensä kuoli seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Hanna ei katkeroitunut, vaan palveli uskollisesti Herraa koko ikänsä. Jumala palkitsi hänet: hän sai nähdä omin silmin Jeesus-lapsen ennen kuolemaansa.

Toinen löytö saarnassa oli Herran siunaus. "Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja olkoon sinulle armollinen". Näissä sanoissa itse Jumala lupaa siunaavan läsnäolonsa sille, jolle rukous lausutaan. Me voimme kuunnella uusin korvin Herran siunausta: Jumala itse vakuuttaa meille, että saamme elää Hänen läsnäolossaan jatkuvasti Jeesuksen työn tähden.

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinä lähetit Poikasi maailmaan, että Jeesus pelasti meidät Sinun lapsiksesi. Sinä, Taivaallinen Isä, olet vastaus meidän ihmisten turvattomuuteen. Sinä, Luojamme ja Isämme, rakastat meitä joka päivä iankaikkisella rakkaudella ja me saamme levon Sinun läsnäolossasi. Kiitos ja ylistys Sinulle iankaikkinen Isä! Aamen.

Tänä aamuna, 1.1.2013, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Siunattua vuotta 2013!

Minä alan huomenna, jos Luoja suo, kirjoittaa oikein olan takaa uutta runollista kirjaa.
Uusi kirjoittamispaikka on jo järjestettynä,(makkarimme alko-ovi) uusi kirjoituspöytä hankittunna ja makkari muutenkin siivottu. Nyt tilaan vielä uuden läppärin,koska vanha piippaa ja toinen vanha on liian pieni runoilijattaren ryynimakkarasormille.

mummi kirjoitti...

Rakas runoilija, Kaisa! Herra antakoon runsaasti runosuonen sykkiä! Edellinen kirjasikin oli hyvä, niintulee tästäkin! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Hei Mummi rakas! Pitkästä aikaa blogissa. Tuo Hannan kertomus Raamatussa on siunaava.
Vanha Simeon sai myös nähdä Herran Voidellun. Hän sanoi: "minun silmäni ovat nähneet autuutesi, jonka sinä olet valmistanut kaikkien kansojen nähdä, valkeudeksi pakanoille ja kirkkaudeksi kansallesi Israelille.
Mummi Hyvää ja siunattua Uutta Vuotta 2013!

mummi kirjoitti...

Kirst,rakas,Sinulle myös rakkaat uudenvuoden toivotukset. Me rukoilemme paljon yhdessä. Se on Herran hoitopaikka meille! Mummi