torstai 29. elokuuta 2013

Herätys.

Rakas Lähimmäiseni, Jukka Leppilampi lauloi eilen sydämemme Isän rauhaan ja lepoon Palosaaren kirkossa. Sinulle, rakas Lähimmäiseni rukoilen samaa Isän rakkauden tuntoa tähän päivään.

Eilen kuulin, että Raamatussa ei mainita sanaa herätys. Me olemme rukoilleet herätystä Vaasaan ja Suomeen vuoden 1991 Missiosta lähtien. Päivärukoushetkissä olemme rukoilleet herätystä 1996 Mission jälkeen. Onkohan Jumalalla ollut kuullunymmärtämisen vaikeuksia, kun olemme rukoilleet herätystä?

Psalmissa 85 Herran kansa rukoilee uutta armoa ja siunauksen aikaa. Tämä rukous on Jumalalle tuttu, meidänkin on syytä ottaa se käyttöömme, niin Isä ymmärtää ja vastaa meille. "Etkö virvoita meitä eloon jälleen, että sinun kansasi iloitsisi sinussa? Herra suo meidän nähdä sinun armosi ja anna apusi meille."

Kansa on saanut nähdä Jumalan armon ja rakkauden. Jumala on kääntänyt Jaakobin kohtalon. He ovat tulleet tuntemaan Isän tahdon, mutta ovat poikenneet pois arjen kiireissä. Nyt he muistavat tuon onnen ajan ja  tuntiessaan Isän "tuimistuksen", he pyytävät uutta virvoituksen aikaa.

Herätys alkaa Jumalan omista, kun he pysyvät Jumalassa! Rukoillaan virvoitusta omaan elämäämme niinkuin Herran kansa rukoilee Psalmissa 85: "Minä tahdon kuunnella, mitä Jumala, Herra puhuu: hän puhuu rauhaa kansallensa, hurskaillensa; älkööt he kääntykö jälleen tyhmyyteen. Totisesti, hänen apunsa on lähellä niitä, jotka häntä pelkäävät, ja niin meidän maassamme kunnia asuu. Armo ja totuus tapaavat toisensa täällä, vanhurskaus ja rauha antavat suuta toisillensa, uskollisuus versoo maasta, ja vanhurskaus katsoo taivaasta. Herra antaa meille kaikkea hyvää, ja meidän maamme antaa satonsa. Vanhurskaus käy hänen edellänsä ja seuraa hänen askeltensa jälkiä."

Rakas Jumala, uudista meidät arkeamme elävät lapsesi, virvoita meidät eloon jälleen, että Sinun kansasi ilotsisisi Sinussa! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä, Aamen.

Tänä aamuna, 29.8.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: