perjantai 2. elokuuta 2013

Rikas perintöosamme Kristuksessa.

Rakas Lähimmäiseni, Efesolaiskirje on ollut silmissäni koko viikon. Olen ihmetellyt sitä Jumalan rakkautta ja voimaa, millä Hän asetti entisen kristittyjen vainoajan työhönsä ja kuinka Pyhä Henki valaisi hänen sisäiset silmänsä ymmärtämään koko totuuden Jeesuksen Kristuksen pelastustyöstä!

Tuon vielä yhden rukouksen, jonka koen tulevan suoraan Sinulle ja minulle. Siinä Paavali rukoilee meille samaa armoa, jonka hän itse oli saanut: "Saatuani kuulla teidän uskostanne Herraan Jeesukseen ja rakkaudestanne kaikkia pyhiä kohtaan olen lakkaamatta kiittänyt Jumalaa teistä muistaessani teitä rukouksissani. Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa."

"Se on samaväkevä voima, jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa, ylemmäksi kaikkia valtoja, voimia ja mahteja, ylemmäksi kaikkia herruuksia, jotka mainitaan tässä ja tulevassa maailmassa. Jumala on alistanut kaiken hänen valtaansa ja settanut hänet kaiken yläpuolelle seurakuntansa pääksi. Seurakunta on Kristuksen ruumis ja hänen täyteytensä, hänen, joka kaiken kaikessa täyttää:" Ef. 1:15-23.

Rakas Jumala, anna meidän sydämiimme tuo tieto Sinun  rikkaasta perintöosastasi Kristuksessa, jota Paavali meille rukoilee, niin että aina ja kaikissa olosuhteissa puolustaisimme Sinun Sanaasi ja todistaisimme Sinun rakkaudestasi meitä kaikkia luomiasi ihmisiä kohtaan. Ole kiitetty Kolmiyhteinen Jumalamme! Aamen.

Tänä aamuna, 2.8.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: