keskiviikko 21. elokuuta 2013

Samassa veneessä.

Rakas Lähimmäiseni, maamme päättäjien sairastumiset ovat merkki heidän työnsä stressaavuudesta. Meidän, jotka uskomme Jumalaan, on rukoiltava heidän puolestaan, että he jakaisivat aikansa oikein. Riittävä lepo on välttämätön jokaiselle. Ihminen ei ole kone!

Minulla oli onni työssä ollessani käydä hyvillä kursseilla, joilla puhuttiin työssä jaksamista. Oikea asenne on lähtökohta. Työpaikassa ollaan yhteisessä veneessä, jossa jokaisen työntekijän on soudettava samaan suuntaan. Työpaikan menestys on jokaisen etu. Sama tilanne on Suomi-laivalla. Hallituksessa ja eduskunnan työssa päämäärä on asioiden asiallinen hoito ja sovittelu. Mummista tuntuu eduskunnan istuntoa kuunnellessa, että hallituksen haukkuminen on pääasia. Se voittaa, joka heittää pahimmat herjat. Eikö opposition tehtävä olekaan auttaa hallitusta yhteisessä työssä?

Nyt puutuin asiaan, joka ei minulle kuulu! Palataan siis rukoukseen: Rakas Jumala, auta maamme päättäjiä heidän vaikeassa työssään! Anna heille viisautta sovitella niin, että asiat menevät eteenpäin. Anna heille viisautta tehdä hyviä ratkaisuja kaikkien eduksi. Ja anna heille anteeksiantoa ja rakkautta toisiaan kohtaan ja riittävästi lepoa! Jeesuksen nimessä Aamen.

Tänä aamuna, 21.8.2013, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos, kun vinkkasit tänne! Asia on tärkeä ja kuuluu meille kaikille.

Minulle on viime aikoina tullut mieleen monia mahdottomilta tuntuvia asioita, joiden puolesta pitää rukoilla. Esitin tuolla Facebookin Gospel Ridersien ryhmässä haasteen, että kaksi viikkoa rukoilemme herkeämättä ns. mahdottomien asioiden puolesta. Haasteeseen vastanneita on useita. Huomenna on tuosta ajasta kulunut viikko. Ainakin minä olen huomannut Jumalan vastanneen rukoukseen, jota en ole oikein uskaltanut edes rukoilla, kun se on tuntunut niin mahdottomalta. Tarkemmin en voi selittää, koska kyseessä on erään henkilön käytös tietynlaisessa tilanteessa. Mutta Jumala voi ja tahtoo kuulla rukouksiamme ja vastata niihin. Niin Hän on itse luvannut.

kaisa jouppi kirjoitti...

Ollaan Maunon kanssa otettu päivittäiseen rukoukseen maamme presidentti, ministerit, kansanedustajat, kaupunkien ja kuntien päättäjät, poliisikunta, maanpuolustuslaitos, kirkon työntekijät (varsinkin uskovat)sairaaloiden työntekijät, abortit.

Rukous kantaa ja kannattaa.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakkaat rukoilijat! On ilo uskoa, että Herra vaikuttaa tahtomsta ja tekemistä! Mummi