keskiviikko 7. elokuuta 2013

Jumalan lupaukset.

Rakas Lähimmäiseni, oletko huomannut, että Jumalan lupaukset ovat meille suuri lahja. Mummin muistia ajatellen on hyvä pitää rakkaimmat lupaukset aina saatavilla. Kun ikävä tai yksinäisyys iskee, kun on töpännyt raskaasti, tai joku on satuttanut tai haukkunut pataluhaksi, tulee murhemieleen apu, kun lukee Jumalan lupauksen. En ole yksin tässä ahdingossa, Isä ottaa syliin! Hän antaa ilon, joka auttaa eteenpäin.

Kun Jeesus kutsui mieheni Teuvon luokseen, tuli epätoivo, josta ei näkynyt ulospääsyä, silloin kuulin korvissani sanat: "Minä pidän sinusta huolen!" Mistan vieläkin sen ilon, minkä tuo lupaus toi suruni keskelle. Jeeus elää, Isä on läsnä ja Pyhä Henki toimii, vaikka minussa kaikki oli kuollut sillä hetkellä.

Joka päivä olen nähnyt, että Jumala pitää huolen. Kun aamulla jättää itsensä, rakkaansa ja kaikki asiansa Isän käteen, saa turvallisesti kulkea edeltävalmistetuissa askelissa. Jumalalle mikään ei ole mahdotonta! Tänään Jeesus lupaa meille kaikille: "Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti" Matt.28.20. Alä pelkää, usko ainoastaan! Mark. 5:36.

Kiitos, rakas Jumala, lupauksistasi, joita Sinun Sanasi on täynnä! Kiitos, että saamme luottaa kaikkiin lupauksiisi, sillä Sinä teet sen minkä lupaat. Sinä rakastat meitä iankaikkisella rakkaudella. Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumala!

Tänä aamuna, 7.8.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Amen. Tähän minäkin uskon ja luotan. Älä pelkää, usko ainoastaan. Hän on luvannut pitää meistä huolen.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi, että Sinä uskot ja luotat Jeesukseen, Pyhään Henkeen ja Taivaalliseen Isään! OLet valinnut hyvän osan! Mummi