torstai 3. heinäkuuta 2014

Jumalan johdatuksessa


Rakas Lähimmäiseni, oletko joskus tuntenut olevasi Jumalan johdatuksessa? Minä olen kokenut ihmeellistä Jumalan johdatusta näinä päivinä. Pari viikkoa sitten matkustin junalla poikani luokse Helsinkiin. Annoin paikkani, kaksi vastakkaista penkkiä, lapsiperheelle, ja läksin kulkemaan käytävää. "Tule minun viereeni!" huusi täysin vieras ihminen. Ilostuin kutsusta! Pian hän alkoi kertoa taideleiristä, jota hän valmistelee. Kun sanoin, että minäkin maalaan, hän kutsui minuakin leirille. "Ei toki, minähän olen kahdeksankymppinen!" "On siellä vanhempiakin, viime vuonna oli yli kahdeksankymppinen pariskunta."

Kun kerroin pojalleni, että minua haastettiin taideleirille, hän sanoi: "Nythän sinun on sinne mentävä, kun vielä elät." Kun palasin kotiin, junaystäväni, Pirjo, oli kirjoittanut pitkän kirjeen sähköpostiini mitä pitää tehdä, millä junalla tulet jne. Koin tämän Jumalan johdatuksena kesääni ja ilmoittauduin. Nyt on odottava mieli!

Eilen Pirjo soitti. Hän oli taidenäyttelyssään valvomassa ja valitti, että väkeä ei käy, tauluja ei saa kaupaksi. Kuka nyt sateella kulkisi, mutta lähettäköön Herra ostajia! Kun suljimme puhelimen, rukoilin vielä: "Isä, lähetä hänelle ostajia."

Ihmetykseni oli suuri, kun parin tunnin kuluttua Pirjo lähetti viestin: "Kaksi taulua myyty!" Minä soitin heti ja yhdessä kiitimme Jumalaa, joka kuulee ja lähettää ostajia, kun niitä Häneltä anoo! Kiitos, Ihmeellinen,ISÄ!"

Tänä aamuna, 3.7.2014, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, olipa ihana juttu! Siunausta päivääsi!

toivoo P + jo iso E

mummi kirjoitti...

Kiitos Anonyymi, Isä yllättää joskus sateisenakin päivänä! Kiitetään! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kertomasi on tosiaan suorastaan ihmeellistä.Kaikesta voi päätellä sinun olevan todella hyvä ihminen.Aina toisten parasta ajatteleva.Hyvää kesää sinulle.

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, kukaan ihminen ei ole hyvä. Ainoastaan Jeesus on hyvä, sillä hänellä ei ole ollut syntiä! Jeesus vaikuttaa meissä. Hän on antanut minullekin lähimmäisen ja lähimmäisenrakkauden, mutta kovin puutteellista on meidän ihmisten rakkaus. Kiitetään Jeesusta! Mummi
Ps. Joku on sanonut: Kerro minulle kenen seurassa kuljet, niin minä kerron millainen olet! Mietitään sitä!

sylvi kirjoitti...

Jumalan johdatuksessa on hyvä elää.
Kiitos Jumalalle!

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, olen samaa mieltä. Hyvää kesää Sinulle. Mummi