tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kiitä sittenkin!


Rakas Lähimmäiseni, virustappelu jatkuu! Korvakipua, kurkkukipua, hengenahdistusta! Keskellä flunssaa, rukousta: "Varjele, Herra, kesäflunssalta! Hoida, Herra, kaikkia, jotka tässä kurimuksessa ovat! Hoida, Isä, kaikkia sairaita! Sinun apusi on voimallinen, Sinä hoidat sielun ja ruumiin terveeksi, Sinä otat sylihoitoon! Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumala!"

Kiitos, Isä, Taivaan, kun annoit kunnon sateen eilen näille seuduille! Kaikki kasvit saivat juoda kyllikseen ja marjat kypsyvät kohisten meille talvivaraksi ja kesäiloksi. Mansikoita voi nyt syödä flunssalääkkeeksi, ne ovat parhaimmillaan. Toivotaan, että mustikoitakin tulee!

Tänä aamuna etsin Psalmin 103: Se pitää lukea aina aika-ajoin, ettei kiitos Jumalalle unohtuisi:
"Kiitä, Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta, ja kruunaa sinut armolla jalaupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille. Hän on tehnyt Moosekselle tunnetuksi tiensä. Israelin lapsille suuret tekonsa. Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa." jakeet 1-8.

Tänä aamuna, 15.7.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivon Sinulle pikaista paranemista!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi,sitä odotan itsekin. Kiitos jumalalle! mummi