maanantai 13. heinäkuuta 2009

Hyvä aamunvirkku lähimmäiseni

Tänä aamuna herään kello neljä kuumuudesta kärsien. Avaan Sanasi ja kohtaan Sinut, Jeesus, Jaakobin lähteellä, jonne samarialainen nainenkin on tullut virvoitusta etsimään. Joh.4:5-29.

Sinä ymmärrät meidän tilamme. Kaksi kuumuudesta kärsivää naista, joilla on syyllisyys sydämessä. Sinä tarjoat meille elävää vettä! Sinä puhuttelet meitä nimeltä ja kosketat parantavalla kädelläsi. Sinä, Jeesus, Vapahtajamme, joka kuolit tähtemme, Sinä rakkauden lähettiläs, joka annoit meille Taivaallisen Isän ja vahvan puolustajan, Pyhän Hengen, Sinä otat pois syyllisyytemme tässä hetkessä, etkä enää pahoja tekojamme muista.

Kiitos vapaudesta ja ilosta! Kiitos, että olet elävä vesi, joka kumpuaa Sinun omissasi aina, iankaikkiseen elämään asti. Kiitos Jeesus, että annat meille rukouksen avaimen. Sinun nimessäsi me saamme rukoilla Isää hengessä ja totuudessa. Hän kuulee meitä aina, kun Hänen kasvojensa eteen tulemme. Kiitos Jeesus, että olet aina kanssamme.

Ilo ja kiitollisuus täyttää meidät kohtaamasi naiset. Minäkin haluan kertoa Sinulle: ”Olen kohdannut Jeesuksen, joka rakastaa sinuakin iankaikkisella rakkaudella Hän antaa Sinullekin elävää vettä ja antaa kaikki syntisi anteeksi. Sydämeen tulee ilo ja rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi.

Tänä aamuna 13.7.-09 Ilolla, Mummi