lauantai 18. heinäkuuta 2009

Jeesus on tie

Jos Sinä, Lähimmäiseni, etsit yhteyttä Jumalaan, tässä Sinulle Jeesuksen Sana, jossa Hän yhdellä lauseella sanoo kaiken tärkeän tuon yhteyden löytämiseksi. Joh. 14:6
"Jeesus sanoi hänelle: `Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani`"

Jeesus sanoo, että elävän Jumala-yhteyden voi löytää vain Hänen kauttaan. Hän on suorittanut Jumalan antaman tehtävän. Hän lunasti ihmisen synnin orjuudesta ja kuolemasta omalla ristinkuolemallaan ja ylösnousemisellaan. Jeesus armahtaa ja puhdistaa pahoja tekojaan katuvan ihmisen, niin, että voi syntyä oikea lapsi-Isä-suhde vajavaisen ihmisen ja Pyhän Jumalan välille. Huuda siis Jeesusta avuksesi, jos kaipaat tuhlaajapojan vastaanottoa, ja odota mitä tietä Hän Sinut Isän syliin johdattaa.

Jeesus on meille elämän tie. Opastajana sillä tiellä on Pyhä Henki. Jeesus kertoo meille kaiken Raamatussa Uuden Testamentin alussa neljässä evankeliumissa Pyhästä Jumalasta ja Hänen hyvästä tahdostaan meitä ihmisiä kohtaan.Hän kertoo kaiken itsestään ja Puolustajasta,Pyhästä Hengestä,jonka Hän on meille lähettänyt. Jeesus on totuus. Hän johdatta seuraajansa kaikkeen totuuteen. Jos siitä poikkeamme sanoissa tai teoissa, omatunto puhuu meille Pyhän Hengen suulla, että nyt on käännyttävä ettei horjahda tieltä pois. Jeesus antaa katuvalle kaiken anteeksi, ja saamme rauhan sydämeen.

Jeesus on meille elämä. Hän on voittanut kuoleman. Me saamme elää Jumalan rakkauden ilmapiirissä tämän maallisen elämämme ja täällä päättyvän elämän jälkeen Isän luona iankaikkisesti. Jeesus sanoo Joh. 11:25-26. " Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun ikinä kuole."

Me saamme kiittää Hyvää Jumalaa pelastuksesta. Me saamme kiittää Jeesusta, Vapahtajaamme, jokapäiväisestä läsnäolosta ja armon tuomasta ilosta ja rauhasta, joka tulee Jeesuksen lahjana sydämeemme.

Tänä aamuna, 18.7.2009, ilolla Mummi