lauantai 25. heinäkuuta 2009

Jeesus antaa uskon

Tiedätkö, Lähimmäiseni, että Raamatussa on jae, jota sanotaan pienoisevankeliumiksi. Siinä on yhdessä lauseessa sanottu kaikki tarpellinen, että ymmärrämme ilosanoman Jeesuksesta. "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh. 3:16)

Kun Jeesus tulee henkilökohtaiseksi Vapahtajaksi ja asettuu sydämeen asumaan, Hän antaa uskon. Jeesus tekee meistä Taivaallisen Isän lapsia kaikin perintöoikeuksin. Hän antaa Pyhän Hengen oppaaksi ja puolustajaksi. Me saamme elää täällä Jumalan lapsina ja perimme iankaikkisen elämän. Me saamme kulkea Jeesuksen kanssa elämän tietä. Tämä on ilosanoma Jeesuksesta! Luulisi sen kiehtovan jokaista, joka sen kuulee, ja pyytävän Jeesusta Sydämensä Herraksi. Monet valitsevat kuitenkin maailman tien. Jumala ei pakota ketään, vakka Hän odottaakin kaikkia yhteyteensä.

Meillä, jotka uskomme Jeesukseen on paljon Jeesuksen omaa sanaa ja todistajien ja profeettojen kirjoitusia Raamatussa luettavaksemme. Meillä on mahdollisuus kuulla Sanaa
seurakunnassa ja joka päivä Jeesus on valmis henkilökohtaiseen yhteyteen kanssamme.Pyhä Henki meissä auttaa ja vahvistaa. Jos meiltä puuttuu uskoa, voimme rukoilla sitä.

Kun Jeesus eli maan päällä, Hän itse kertoi Jumalan lahjasta ihmisille. Hän teki tunnustekoja, joita ihmiset katselivat, mutta kuitenkaan he kaikki eivät uskoneet.
Jeesusta se varmaan harmitti, koska Hänen kerrotaan huutaneen parikin kertaa kesken puheensa kovakorvaisille kuulijoilleen: "Mutta Jeesus huusi ja sanoi: `Joka uskoo minuun, se ei usko minuun, vaan häneen, joka on minut lähettänyt. Joka näkee minut, näkee hänet, joka on minut lähettänyt. Minä olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään, joka minuun uskoo, jäisi pimeyteen.´"
(Joh. 11:44-46)

Joh. 7:37-38, Jeesus huutaa meille kaikille ihanan lupauksen, yhden tuhansista: "Mutta juhlan viimeisenä päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: `Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat.`"

Tänä aamuna, 25.7.2009, ilolla Mummi