sunnuntai 29. elokuuta 2010

Anteeksipyyntö

Rakas Lähimmäiseni, pyydän anteeksi, että kirjoitin Sinulle aivan väärästä tekstistä varhain tänä aamuna. Tämän päivän teksti on Luukas 10: 25-37, niin kuin sanoin, mutta otin unipäissäni Raamatusta tekstin Joh. 10: 25-37,vaikka kehuin virkeänä heränneeni!

Kuulimme jumalanpalveluksessa, että tänään on lähimmäisen sunnuntai. ”Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi,
ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi”. Kun lainoppinut kysyi Jeesukselta, kuka on minun lähimmäiseni, Hän kertoi kertomuksen laupiaasta samarialaisesta. Meille kaikille tutun kuvauksen siitä, että vain laupias samarialainen pysähtyi auttamaan ryöstettyä miestä, joka oli avun tarpeessa.

Jeesus haluaa, että me rakastamme ja autamme toisiamme, niin kuin Jumala on meitä ihmisiä rakastanut lähettäessään Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät kuolemasta. Jeesus armahtaa jokaisen, joka Häntä avukseen huutaa. Pyhä Henki elää kanssamme arjessa ja auttaa meitä näkemään lähimmäisen. Kiitetään rakkauden lahjasta!

Tänä päivänä, 29.8.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Ei tuolta Raamatun sivuilta väärää tekstiä löyvvykkään ;)
Vaikka olis oikea päivä, mutta "väärä" teksti, tai "väärä" päivä, mutta oikea teksti, NIIN AINA SE ON JOLLEKULLE JUST OIKEIN.
Meidän Herramme on niin ihmeellinen ja aina oikeassa ja huumorintajuinen.
Uskon, että heräsit ja nousit virkkiksenä, vaikka thäkstit hiukan pompahtelivat.

Rakkaita, mutta lämpösiä terveisiä ja samalla tietenkin ylenpalttisia siunauksia sinneppäin!

mummi kirjoitti...

Kaisa rakas, kiva kuulla äänesi! sinä ainakin annat anteeksi sen, että luvut menivät aamulla sekaisin. Teillekin runsasta Herran hoitoa!toivoo ja rukoilee Mummi tai Lilli, kuten haluat!

Kirsti kirjoitti...

Rauhan tervehdys mummi raka ystäväni!
Hyvä teksi: "rakasta Herraa,sinun Jumalaasi,kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi".
Näissä kahdessä käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat.

Hyvää alkavaa viikkoa mummi! Siunauksin: Kirsti

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, siinä on Jeesuksen tärkein käsky ja toive meidän seuraajiensa elämään ja arkeen. Pyhä Henki meitä siihen ohjatkoon. Ole siunattu, samoin perhekuntasi, Kirsti. Rukoilee Mummi