keskiviikko 18. elokuuta 2010

Jeesus kehottaa anomaan

Rakas Lähimmäiseni, Herään kello kolme virkeänä. Kiitän Jumalaa siitä, että voimat palaavat tuon raskaan hellekauden jälkeen. Kun avaan ulko-oven, tähti lentää yli taivaankannen. Se kertoo minulle avaruuden suuruudesta. Se vie ajatukseni Jumalan maailman äärettömyyteen ja siihen ihmeelliseen järjestykseen, joka siinä vallitsee.

Tv 7:ssä on menossa ohjelma Isännän pöydässä. Martti Ojares haastattelee Jussi Latvalaa, joka tekee idäntyötä. Hän sanoo, että kun hän vaimonsa kanssa rukouksessa kertoo Jumalalle tarpeensa, Jumala vaikuttaa sen, että monet firmat lähettävät heille tarvikkeita idän lapsille vietäväksi. Latvala on omistanut elämänsä Herran työhön. Hän auttaa Venäjällä puutteessa eläviä lapsia. Jumala vastaa, kun Latvala tekee oman osuutensa. Mekin olemme nähneet, että Herra lähettää meille vuosittain tarvittavat rahat lähimmäisten avustamiseen. Jeesus kehottaa Raamatussa monta kertaa anomaan. ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni. Joh. 15:6-7.

Rukousvastaukset lisäävät uskoa ja luottamusta Jumalaan. Anova näkee, että elävä Jumala kuulee ja toimii, kun rukoilija tarvitsee apua työhönsä ja elämäänsä. Maailman varat ovat Jumalan. Jumala voi vaikuttaa päättäjissä tahtomisen ja tekemisen.

Rukous on avoin kanava Sinulle ja minulle Isän yhteyteen, kun Jeesus on elämämme Herra. Me voimme kertoa tänäänkin omin sanoin asiamme Isälle. Me saamme anoa ja uskoa saaneemme, koska Jumala on kaikkivaltias. Mikään ei ole Hänelle mahdotonta. Aloitetaan nyt rukouksemme pyytämällä, että Isä puhdistaa meidän sydämemme synnistä ja antaa rauhan Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jatka, Lähimmäiseni, rukousta omin sanoin ja kiitä Isää siitä, että Hän kuulee Sinua.

Tänä aamuna, 18.8.2010, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi.Lukiessa tätä tulee rauhallinen olo.Huomasin tässä eräs ilta kun rukoilin,vaikeuksien keskelle,sydämeeni tuli rauha.Kun vain aina muistaisi sen,Jeesuksen puoleen kääntyä.Osittain saimme jo tilanteeseemme apua.Mutta odotamme apua Jumalalta yhäkin.Toisaalta kun ajattelen tässä tarkemmin kokonaisuutena asioita,ehkä hän onkin jo vastannut rukouksiimme joista sinulle kerroin viime s-postissa.Kiitos Hänelle.Vaikka me ihmiset joskus hölmöilemme,niin hän vastaa siltikin.Ylistys Hänelle,korkeimmalle auttajallemme!
Kaipaan Häntä enemmän elämääni arjessa.Tällä tavallakin miten sinusta loistaa valoa toisillekkin.
Vielä en tiedä miten osaisin ja mitä tekisin.Kiitos kun sinun kanssasi saa "puhella."

Siunausta ja rakkaat terveiset myöskin Janilta:)

kaisa jouppi kirjoitti...

Sitä tulee usein pyydettyä kaikenlaista ja sorttista apua vain itselleen :(
Kuitenkin ajattelen, että Taivaan Isä on MINUN isäni ja saan hänelle viedä salassa asiani, pienet, suuret, tavalliset ja tavattomat. Hän tekee lopulliset ja oikeat ratkaisut :)

mummi kirjoitti...

Rakas Katariina, iloitsen Sinusta, kun olet valinnut Jeesuksen jo nuorena Ystäväksesi, samoin Janista.Isä tulee Jeesuksen kautta takkammaksi ja turvallisemmaksi elämämme perustaksi, jota ilman emme voi elää. Elävä Jumala kuulee pyyntömme ja kiitoksemme ja Hän vastaa ajallaan. Rukoillaan edelleen, että Hän tuo avun kaikkiin tarpeisiinne. Siunausta Teille! Mummi

mummi kirjoitti...

Katriina tarkoitan rakkaammaksi ja turvallisemmaksi. päinovirhe!!

mummi kirjoitti...

Kaisa, Rakas Ystäväni! Meille sanotaan: "Anokaa, niin teille annetaan". Meillä on lupa anoa itselle ja muille apua Herralta. Hän iloitsee, kun keskustelemme Hänen kanssaan ja kyselemme Häneltä. Jeesus on välimiehemme. Saamme iloita Jumala-suhteestamme ja kiittää! Kaikkia Teitä blogi-Ystäviä ja Lähimmäisiä saamme kantaa Isän eteen.Rakkaudella Mummi