torstai 12. elokuuta 2010

Ilosanoma

Rakas Lähimmäiseni, raikas kesäaamu tervehtii minua ulko-ovella. Porras on kylmän kostea paljaan jalan alla. Lämpöä on 13,5 aamuviideltä. Kurjenpolvet ovat sulkeneet kukkansa kylmän pelosta. Kiitos Jumalalle, että saamme suotuisan kesäpäivän säilöä marjoja ja keittää mehuja talven varalle. Marjat ovat meille hyvä suoja flunssaa vastaan, tämän olen nähnyt joka talvi.

Kiitos, Jeesus, että Sinä olet tuonut meille pelastuksen. Kiitos, Jeesus, että Sinä olet ainoa tie Jumala-yhteyteen. Kiitos, Jeesus, että Sinä tulet meille tieksi, totuudeksi ja elämäksi. Kiitos, Jeesus, että Sinä tulet sydämeen asumaan Pyhän Hengen kanssa, etkä koskaan jätä omiasi!

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänelle olisi iankaikkinen elämä” Joh. 3:16

Näin yksinkertaiseksi Jumala on pelastuksemme suunnitellut. Rakkaudessaan Hän lähetti Jeesuksen maailmaan oikeaan aikaan. Jumalan Poika, Jeesus, syntyi neitsyt Mariasta. Hän eli ihmisen elämän, että voisi kärsivää ihmistä auttaa. Hän toi Jumalan rakkauden, siunauksen ja voiman ihmisten elämään. Jeesus rakasti meitä ihmisiä niin paljon, että Hän kuoli ristillä meidän edestämme, että me saamme elää Isän, Jumalan, lapsina. Hän voitti kuoleman ja nousi kuolleista kolmantena päivänä. Ilmestyi ihmisille, jotka todistavat nämä tapahtumat Raamatussa. Jeesus nousi taivaaseen ja istuu Isän oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Jeesus ei jättänyt meitä orvoiksi, vaan Hän lähetti Pyhän Hengen jokaisen seuraajansa sydämeen oppaaksi ja tiennäyttäjäksi, ja seurakunnan kokoajaksi, elävöittäjäksi ja yhdistäjäksi. Jeesus ei jätä Sinua, Lähimmäiseni, eikä minua, kun me Häneen turvaamme. Hän antaa syntimme anteeksi soimaamatta ja Hän vie meidät iankaikkiseen elämään, jonka Hän on meille valmistanut. Totisesti! Tästä ilosanomasta me saamme kiittää Jumalaa joka päivä elämämme loppuun asti!

Tänä aamuna, 12. 8. 2010, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: