tiistai 2. marraskuuta 2010

Yörukous

Rakas Lähimmäiseni, yritän nukkua, mutta lonkassa alkaa tuntua enenevä kipu. Herra, jos minulla on blogissa ystävä, joka ei kivun tähden saa unta, niin ota meidät molemmat hoiviisi tällä hetkellä. Sinä, Kaikkivaltias tiedät, miksi vanhan lonkat kipeytyvät, miksi kipu estää unen. Sinulla on paras apu meidän vaivaamme. Pyhä Henki on voimallinen koskettamaan meitä parantavalla voimalla. Sinä, Jeesus olet vienyt ristille nämäkin kivut. Sinulla on parantava armo, joka pyyhkii pois sisäiset murheemme ja kaikki syntimme, että voimme levätä Sinun rauhassasi. Kiitos Sinulle Jumalamme, että kuulet ja armahdat! Kiitos, että saamme rauhan, nukkua pois väsymyksemme Sinun kädelläsi, Taivaallinen Isä!

Jos, Sinä, ystävä et saa unta. Jos, Sinua, painaa huoli huomisesta. Jos viivyt rukouksessa sairaan lapsen tai omaisen tähden. Jos tunnet rikkoneesi Jumalaa tai lähimmäistäsi vastaan. Jos olet ahdistunut ja levoton. Jätä itsesi nyt Jumalan syliin. Ota vastaan parantava armo Jeesukselta Kristukselta. Kerro tarpeesi Taivaalliselle Isällesi ja kiitä Kaikkivaltiasta Jumalaa! Hänellä on voima ja valta auttaa Sinua tänä yönä ja joka päivä.

Meillä on Isä, joka kuulee. Jeesus sanoo: ”Pitäkää usko Jumalaan. Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: kohoa ja heittäydy mereen, eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.”

Ole siunattu, Lähimmäiseni, Jeesuksen nimessä me saamme Isältä anoa apua aina, kun sitä tarvitsemme!

Tänä aamuyönä, 2.11.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Toivottavasti lonkkakipusi hellittää!
Tahdon rukoilla sen puolesta.
Siunauksin Kirsti2

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kipusi paranee pian.Muistan rukouksin sinua.
Kiitos postauksestasi.Ne ovat mulle tärkeitä.Halauksin ystäväsi Kata

Kirsti kirjoitti...

Kiitos tästä Mummi!
Minä myös haluan rukoilla kipusi puolesta.
Sinun kirjoituksesi ovat lohdutukseksi kaikille.
Niissä on sitä rukiista leipää,kiitän Jumalaa sinusta!
Ihanaa, kun olet olemassa!
Herra olkoon kanssasi!
Siunaten t. Kirsti

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystäväni ja lukijani, olette minulle aarteita! Te kannustatte jatkamaan silloinkin, kun väsymys iskee. Kiitos esirukouksistanne! On ilo muistaa Teitäkin kaikkia Isän edessä aamuisin. Me saamme siunauksen, kun toistemme eestä rukoilemme! Siunausta päiväänne! Mummi