torstai 7. huhtikuuta 2011

Elämän leipä

Rakas Lähimmäiseni, kaikkein suurin ihme ja ihmetyksen aihe on Jumalan rakkaus syntistä ihmistä kohtaan. Se rakkaus on synnyttänyt ihmeitä ihmeiden perään. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, elämään yhteydessään, mutta ihminen lankesi syntiin. Saadakseen ihmisen takaisin yhteyteensä, Jumala lähetti ainoan Poikansa Jeesuksen Kristuksen maailmaan. Hän syntyi ihmiseksi, koki kiusaukset, että Hän voi kiusattuja auttaa. Jeesus kuoli ristinkuoleman, ja vuodatti kalliin verensä Golgatan kummulle, jotta jokainen ihminen Hänen armotyönsä kautta pääsisi Jumalan yhteyteen, Jumalan rakkaaksi lapseksi ja Taivaan perilliseksi. Hän nousi ylös kuolleista ja lähetti Pyhän Hengen seuraajiensa oppaaksi ja tiennäyttäjäksi. Jeesus istuu nyt Isän oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

Rakas Lähimmäiseni, viime sunnuntai oli leipä- sunnuntai. Päivän tekstissä Joh. 6: 24-35, kansa kyselee Jeesukselta, mitä heidän on tehtävä, että he Jumalan tekoja tekisivät, niin Jeesus vastaa: ”Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt. He sanoivat hänelle: ”Minkä tunnusteon sinä sitten teet, että me näkisimme sen ja uskoisimme sinua? Minkä teon sinä teet? Meidän isämme söivät mannaa erämaassa, niin kuin kirjoitettu on: ”Hän antoi leipää taivaasta heille syötäväksi.” Niin Jeesus sanoi heille: ”Totisesti, totisesti minä sanon teille; ei Mooses antanut teille sitä leipää taivaasta, vaan minun Isäni antaa teille taivaasta totisen leivän. Sillä Jumalan leipä on se, joka tulee alas taivaasta ja antaa maailmalle elämän.” Niin he sanoivat hänelle: ”Herra, anna meille aina sitä leipää.” Jeesus sanoi heille: ”Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.”

Jumala antaa meille uskon Jeesukseen, Vapahtajaamme. Me saamme ehtoollisessa nauttia Jeesuksen ruumiin ja veren syntiemme anteeksisaamiseksi. Jumala siunaa meitä Sanallaan ja tulemme ravituiksi. Kristuksen rauha tuo levon levottomalle ja vie Isän syliin lepäämään.

Tänä aamuna, 7.4.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Aamen!
Saamme ehtoollisessa nauttia Kristuksen ruumiin ja veren syntiemme anteeksiantamiseksi.
Siunausta Mummille! ♥

mummi kirjoitti...

Kiitos Kirsti, että jaksoit lukea blogini. Olen odottanut kommentteja, mutta kukaan ei varmaan jaksa aina lukea eikä kommentoida. Jos vihastut sanoistani, senkin saa sanoa, että oppisin kirjoittamaan. Mummi