tiistai 2. elokuuta 2011

Kiitos marjoista!

Rakas Lähimmäiseni, kun herään puoli neljältä, on raikas kesäyö. Mittarissa on 8.3 astetta. Helle ei ainakaan tänään ahdista. Kiitos Jumalalle!

Eilen sain ison ilon useamman kerran, kun ystävät poikkesivat luokseni. Oli ilo yhteisessä rukouksessa jättää kaikki asiat Isän tietoon. Hän vastaa ajallaan. Muistuu mieleeni Jumalalta saamani lupaus: "Minä pidän sinusta huolen." Silloin, kun päivä on pitkä ja suru iskee, Hän lähettää ystävän lohduttamaan.

Mustikkaystäväni, joka on kerännyt meille talven marjat, kertoi suru-uutisen, että hänen mailtaan on marjat kerätty. Eilen Herra lähetti toisen ystävän, jolla oli ämpäri täynnä isoja mustikoita. Vadelmiakin on pakasteessa aamupuuron päälle. Marjajoista kiitos Taivaalliselle Isälle, ne ovat hyvä eliksiiri flunssaa vastaan!

Rakas Jumala, Kiitos ystävistä, jotka voivat tulla kutsumattakin. Kiitos siitä ilosta, jonka heidän tulonsa aiheuttaa. Kiitos rukousyhteydestä. Kiitos marjoista, jotka olet varustanut terveellisillä flavonoideilla, Taivaallinen Isä! Opeta meitä suojaamaan itsemme flunssalta, kun syömme runsaasti kotimaisia marjoja. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä, aamen.

Tänä aamuna, 2.7.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: