lauantai 15. lokakuuta 2011

Ansaitsematon armo

Rakas Lähimmäiseni. Nyt on lauantai, lokakuun 15. päivä. Tuntuu uskomattomalta, että olemme jo niin lähellä joulua ja vuoden vaihtumista. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi elämme, sitä nopeammin vuodet vierivät. Ulkona on pakkasta yksi aste. On kuutamo ja yksi kirkas tähti vastaa katseeseeni ulko-ovella.

Kun avaan Raamatun, saan toisen korinttolaiskirjeen alusta samat Paavalin sanat, jotka kuulin kasteluennolla: "Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, nyt on pelastuksen päivä."

Tänään Jumala kutsuu jokaista ihmistä, nyt on pelastuksen päivä! Jeesuksen armo on valmisteetu Goldatan ristillä kaikille kertakaikkisesti. Jeesus sanoi antaessaan henkensä meidän edestämme:" Se on täytetty." Armo on täydellinen. Jeesus ottaa syntimme pois, koska Hänellä on valta antaa synnit anteeksi ja Hän tuo sydämeemme rauhan, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Ota, rakas Lähimmäiseni tämä lahja vastaan, ettei se jää Sinun kohdaltasi turhaksi, kehottaa Mummi, joka on nauttinut Jeesuksen armosta 37 vuotta.

Rakas Jumala, kiitos, että lähetit Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät kuolemasta ja lunastamaan meidät Sinun rakkaiksi lapsiksesi! Aamen

Tänä aamuna, 15.10.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos taas tämän aamun sanasta! Minä katselin illalla saunaan mennessäni varmaan sitä samaa, kirkasta tähteä siinä kuun vieressä. Otavakin kyllä näkyi, mutta tuo yksi kuun seuralainen tuntui todella kirkkaalta.

Tänään on Lahden seudun missionistien kokoontuminen. Menen sinne iltapäivällä. Äsken kävin pikkukoiran kanssa lenkillä. Kyllä joka kerta tuntuu niin mukavalta katsoa, miten nuori koira juoksee vapaana todella kovaa ja elämästään nauttien. Samanlaista vapautta Jumalan lapsena toivoisi uskaltavansa kokea joka päivä. Ei sentään ihan juoksujalkaa, mutta tätä omaa tahtia.

Siunausta päivääsi, Mummi!

SinikkaHelena kirjoitti...

Kiitos Sanasta!
Olimme Kreetalla lomamatkalla ja kävellessäni ihanalla hiekkarannalla paljain jaloin keräämässä kauniita aaltojen huuhtomia kiviä ja mahdollisesti simpukoita,pyyhkäisi suuri lämmin aalto yli polvitaipeen. Niin onnellisen lapsekas olo liki 70 lähenevällä mummelilla.
Korvissa soi laulu armon merestä.
Sitä Luojan valtavaa suuruutta edes osin sai kokea laajan veden äärellä ja mahtavissa maisemissa.
Enkeli vartiota matkalle pyydettiin ja koettiin olevamme hyvässä turvassa ja huolenpidossa- Kiitos Taivaan Isälle!

sylvi kirjoitti...

Siunattua viikonloppua sinulle ja kiitos hyvästä kehoituksestasi!♥

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, ilo koiraystävästä on mahtava. Olen kokenut sen lapsenlapseni koiraa hoitaessani. Koirat ovat viisaita ja ymmärtävät meitä. Herran siunausta elämäänne! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas SinikkaHelena, Sinä sait kokea onnellisen matkan ja koit Herran hyvyyttä. Minunkin sydämeni syttyy yhtäkkiä kiittämään, kun Sana ravitsee mieltäni. Syksyinen luonto saa aikaan valtavan kiitollisuuden Taivaanisää kohtaan, mitkä värit, saisipa ne joskus tauluunsa! On ilo Isän rakkaudesta! Ole siunattu! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, syksyn värien iloa Sinulle ja miehellesi! Mummi