torstai 6. lokakuuta 2011

Pyhä Pesu.

Rakas Lähimmäiseni, eilen kuulimme hyvän raamattutunnin kasteesta. Sydämeni riemuitsi Jumalan hyvyydestä meitä lapsiaan kohtaan! Pelastus on täydellinen, me saamme ottaa sen uskossa vastaan ja nauttia sen hedelmistä koko elämämme ajan. Ylistys ja kiitos Sinulle, Jeesus, Kristus Vapahtajamme, Pyhä Henki ja Armollinen Isämme!

Jo 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymää Jumala ilmoitti rakkautensa kansalleen Israelille ja meille kaikille lapsilleen. Jesaja 43 muutamia jakeita: "Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut, minä olen sinut nimeltä kutsunut....Minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa....Te olette minun todistajiani, sanoo Herra, ja minä olen Jumala....Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso, minä teen uutta, nyt se puhkeaa jo taimelle, ettekö sitä huomaa... Minä, minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi itseni tähden, enkä sinun syntejäsi muista." Paavalin kirje Tiitukselle jakeet 4-7: "Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi, pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemien tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta, jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta." Jeesus itse kehottaa Matt.28:18-20 "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Rakas, Jumala, anna meidän aina muistaa kasteemme, jonka liittoon olet meidät ottanut jo lapsena, ja anna meidän uskossa omistaa kaikki Jeesuksen pelastustyön lahjat jokapäiväiseen elämäämme. Kiitos, rakas Jumala, siitä, että Jeesus kuoli Golgatalla jokaisen ihmisen pelastuksen tähden. Kiitos, että valitsit meidät kaikki! Anna usko Jeesukseen kaikille kastetuille ja anna jokaisen kastetun tulla elämään yhteydessäsi kaikki päivänsä, ettei Jeesuksen pelastustyö kenenkään kohdalla jää turhaksi. Kiitos, että saamme elää kanssasi iankaikkisesti Jeesuksen työn tähden, Taivaalinen Isämme, Pyhä Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 6.10.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

yrfdjgtsfnh kirjoitti...

Kiitos Mummi ihanasta blogistasi, jota olen viime aikoina lukenut paljon (uusi lukija)

Siunausta elämääsi.
-Joli

sylvi kirjoitti...

Kiitos taas rukouksesta.
Leppoisaa loppuviikkoa Taivaan Isän hoidossa.

mummi kirjoitti...

Rakas Joli, kiitos, kun luet blogiani. Herra siunatkoon Sinua ja varjelkoon Sinua! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Herran läsnäoloa viikonloppuusi. Kiitos rukousyhteydestä! Mummi