keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Iankaikkinen elämä

Rakas Lähimmäiseni, Jumala rakastaa jokaista luomaansa ihmistä niin paljon, että hän haluaa jokaisen luokseen iankaikkiseen elämään. Sitä varten Hän lähetti Poikansa maailmaan lunastamaan meidät syntiin langenneet ihmiset omiksi lapsikseen. Jumalan rakkaus meitä kohtaan huipentui Jeesuksen ristinkuilemassa Golgatalla, jolloin Hänen Pyhä verensä vuoti maahan meidän edestämme ja Hän kuoli, että me saisimme elää Jumalan lapsina. Jumalan Ylösnousemusvoima herätti Jeesuksen kuolleista, että me kaikki saisimme iankaikkisen elämän, armolahjan, jonka Jeesus valmisti jokaista Jumalan luomaa ihmistä varten.

Tämä ilosanoma on ilmaistu pienoisevankeliumissa Joh. 3:16: "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

Jeesus on ovi iankaikkiseen elämään. Jeesus on ainoa tie Jumalan yhteyteen. Jeesus ottaa seuraajakseen jokaisen, joka Häntä avukseen huutaa. Synti erottaa meidät Jumalasta. Jeesuksen maahanvuotanut veri pesee meidän syntimme pois. Jumalan kolmas persoona Pyhä Henki liittää meidät Taivaalliseen Isäämme. Meistä on tullut Jumalan lapsia. Isä kutsuu meidät iankaikkiseen elämään tämän elämän jälkeen. Meistä on tullut Taivaan kansalaisia jo täällä maan päällä.

Meille tulee halu ja ilo tutkia Raamattua ja löytää elämän tie tässä ajassa. Me haluamme tutustua Iankaikkiseen Ystäväämme ja Vapahtajaamme, Jeesukseen Kristukseen, joka on tie, totuus ja elämä meille uudestisyntyneille Jumalan lapsille. Tässä auttaa meitä Pyhä Henki, jonka Jeesus meille lähetti.

Pyhä Henki kirkastaa meille Kristuksen Jeesuksen armotyön ja koko Jumalan lahjan syvyyden. Otetaan tämä Jeesuksen valmistama lahja vastaan, ettei se jää turhaksi. Seurataan ilolla Jeesusta, Vapahtajaame, Hän kantaa meidät iankaikkiseen elämään!

Rakas Jumala, kiitos Sinulle iankaikkisesa rakkaudestasi meitä lapsiasi kohtaan! Kiitos iankaikkisesta elämästä! Ole ylistetty Kolmiyhteinen Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 19.10.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: