sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kristityn vapaus.

Rakas Lähimmäiseni, syksyn väri-ilo muistuttakoon mieleesi Jumalan ihmeellisen rakkauden meitä luotujaan kohtaan. Tänään on lepopäivä, otetaan aikaa kävelyretkelle! En malta olla kehaisematta, että olen ollut ensi kerran elämässäni kuntosalilla! Kun ystäväni tuli sinne, hän yllättyi pahan kerran, Mummiko kuntoilee! Poikani kehotti hakemaan sieltä tasapainoa, etten kaatuisi heikoilta jaloiltani. Laitteet tuntuivat hyviltä, hervonneet polveni saavat sieltä puhtia, sen huomasin.

Sunnuntain aihe on kristityn vapaus. Ps. 119: 97-104; Aam. 5:21-24; Kol. 2:16-23; Mark. 2:18-22. Liturginen väri vihreä. Kaksi kynttilää. Virsi 185.

"Herra, kiitos siitä että teit meistä vapaita ihmisiä. Vapauta meitä yhä enemmän niistä asioista, jotka estävät meitä heittäytymästä kokonaan sinun varaasi. Anna meille rohkeutta ja kykyä rakastaa kaikkia ihmisiä, joita sinä lähetät elämäämme. Älä anna kenenkään viedä meiltä vapautta, jonka sinä olet antanut lahjaksi," Sanan aika.

Kiitos Sinulle, Jeesus, joka vapautit meidät vapauteen! Sinä päästät meidät synnin vankilasta ja annat vapauden ja rauhan, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Kiitos Taivaallinen Isä, tämänpäiväisestä johdatuksstasi Pyhän Hengen kanssa. Ravitse meidät alkavan viikon varalle läsnäolollasi, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 16.10.2011, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Aammen.
Kiitos rukouksesta.
Ihanaa ja siunattua pyhäpäivää sinulle ystävä.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Herra siunaa kaikkia, jotka tulevat rukoukseen Hänen kasvojensa eteen. Siinä meidän on hyvä olla. Mummi

tinttarus kirjoitti...

Amen♥
...ravitse meitä läsnäolollasi...
Näiden sanojen varassa on hyvä jatkaa luottaen uuteen huomiseen. Herran läsnäolo ja kosketus jokaisessa hetkessä, eipä paljon enmpää voi pyytää. Siinä on kaikki.
Kiitos!

mummi kirjoitti...

Rakas Tinttarus, Herraan luottava ystäväni, Hän Sinua lohduttakoon ja siunatkoon! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Henna, tervetuloa lukijotteni joukkoon. Herra siunatkoon Sinua ja lohduttakoon Sinua! Mummi